2777
2789
عنوان

با کشاورز ازدواج میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 82 پست
نه من که قبول نمیکردمولی مطمئنم بعد مدتی میدیدم طرف همونجا گاوداری زده و کارخونه دار شده و حسابی پیش ...

منم دقیق شانسم مثل توسعه به خواستگار رد کردم بعد یکسال خبرش رسید رفته با یکی نامزد کرده رفتن سوئد بعد من شهرستان همچنان موندم اینم رد میکنم پس فردا کارخونه دار میشه😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وضعشون خوبهدرسم که خوندهاخلاقشم بسنجهمین مواردی که اوضاع مالی خوب و بی دغدغه باشن کمهبیارش شهر

اگ قبول کنه بیاد شهر خیلی خبع اگ نه ک فایده نداره

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

گفته میاد شهر حتی دنبال کار تو کارخونه ها هست خودشم

خب خیلی خبع ک ولی ازش تعهد بگیر ک بعداً نزنه زیر حرفش

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ببین شمال زندگی میکنی؟

خواستم بگم روستاهای شمال اصلا شبیه روستا نیس چسبیده به شهره..از نظر امکانات و اینا مشکل نداره

من خودم دوس دارم برم شمال تو یه روستای نزدیک شهر یه خونه ویلایی بگیرم

از اپارتمان بیزارمممم

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
اخه بستگی داره خود اسی هم اصالتا روستایی باشه یا نهاگه باشه شاید بتونه کناربیاد

من جد و ابادم هم شهر بودن کلا روستا ندارم چه از طرف پدری چه مادری ولی از حیوونا به شدت خوشم میاد یعنی دختر عار عاری نیستم

ببین شمال زندگی میکنی؟خواستم بگم روستاهای شمال اصلا شبیه روستا نیس چسبیده به شهره..از نظر امکانات و ...

شمالی تسنن من برعکس شما از آب و هوای شمال به شدت بیزارم آب و هوای خشک رو ترجیح میدم

اخه بستگی داره خود اسی هم اصالتا روستایی باشه یا نهاگه باشه شاید بتونه کناربیاد

ارع گلم این حرفی هست من خیلیا رو دیدم دختر اول قبول میکنه پسر هم میگه میام شهر بعد ک عقد کردند پسره زید زیر حرفش و جدا شدند 😐😐

چطوری تعهد بگیرم یعنی بگم تو برگه بنویسه امضا کنه اونجوری شاید بهش بربخوره

اره تو محظر ازش امضا بگیر با زبون رامش کن عزیزم

من جد و ابادم هم شهر بودن کلا روستا ندارم چه از طرف پدری چه مادری ولی از حیوونا به شدت خوشم میاد یعن ...

اگه اینطوری هستی

احتمال زیاد نتونی روستا زندگی کنی

اونم بیاد شهر کارگری کنه درامد میاد پایین

مگه اینکه تو کار کشاورزی سهیم باشه و بهش پول بدن هرسال