2777
2789
عنوان

جاریم گفت کاش زودتر پول جورمیشدمیومدم اپارتمان

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 29 پست

منکه از خدامه خونه ویلایی داشته باشیم،الان هم چندساله به جای آپارتمان خونه ویلایی اجاره میکنیم

شاید بنده خدا منظوری نداشته،ولی اگه بازم گفت و میشناسیش که تیکه میندازه در جوابش بگو آره برای ماهم رفتن شما خوب شد،حالا میتونیم اجاره بدیم و یه پولی کمک خرجمون بشه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
شاید منظوری نداشته ولی اگه خیلی ناراحت شدی بهش بگو من از این حرفا خیلی ناراحت شدم منظورت چی بود تو م ...

آخه یه چیز دیگه هم گفت ـگفت ازدست سوسک راحت شدم

درصورتی که شاید سالی یه بار من سوسک بیادخونم اونم ازتوحیاط

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظوری نداشته . ویلایی دائم باید حیاط و پله تمیز کنی گردگیری کنی سخته من ویلایی بودم

من حیاط تمیز میکردم ولی نمیگی عصرونه زیلوپهن میکردم با شوهرش قلیون میکشیدن بچها شم بازی

خیلی محبت کردن ومراعاتشون کردم

رایگان

اجاره هم نمیگرفتین؟

والا خوب رو داشته بعد از اینهمه خوش نشینی بیاد از خونتون ایراد بگیره

اگه یکی خونه شو در اختیارمن بزاره تا آخر عمر ممنونش هستم و حتی اگه خونه ش ایرادی داشته باشه هیچوقت نمیگم و همه جا از لطفی که در حقم کرده میگم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

از این لطف ها دیگه در حق کسی نکن

اگه بهش داده بودی رهن و اجاره هم قدر میدونست

هم دست و پاتو ماچ میکرد

همون موقع باید جوابشو میدادی میگفتی ببخشید که لطف کردیم ولی توش حرف و نقل شد دفعه بعدم به ادمای قدر شناس خونمو میدم نه نمک به حرومی مثل تو

بعدم رفت و امدتو قطع میکردی

شاید منظوری نداشته

چون ویلایی در عین دلباز بودن خیلی تمیزکاری و جارو شست وشوی،حیاط میخواد

من ویلایی مستاجر بودم

اپارتمانی خریدیم

خیلی بیشتر دوست دارم

از اون خونه ویلایی با اون بخاری و ابگرم کن و حیاط بزرگش که صبح به صبح جارو میزدم خسته شدم..دو ساله اپارتمانیم خیلی دوست دارم

من حیاط تمیز میکردم ولی نمیگی عصرونه زیلوپهن میکردم با شوهرش قلیون میکشیدن بچها شم بازیخیلی محبت کرد ...

اشتباه از خودت بوده که حرم سرا براشون راه انداخته بودی

مگه قلیون سرا بوده اونجا

اجاره هم نمیگرفتین؟والا خوب رو داشته بعد از اینهمه خوش نشینی بیاد از خونتون ایراد بگیرهاگه یکی خونه ...

اره بخدا

برادر شوهرم یه مدت ورشکسته شده بود

خونم قدیمیه ولی باصفاست

بهش میگفتی ب مرده هم رو بدی کفنشو نجس میکنه،کاه و یونجه ی گاو وگوسفندهم زیاد بشه حفتک میندازن ،ادم باید پشت دستشو داغ بذاره ک برای بعضیا ن دلسوزی کنه ن خوبی،بعضیارو باید بذاری همون ته چاه بمونن و دست گداییشون جلوبقیه دراز باشه ،چشمشون ب چوص تومن کمک اینو اون باشه ،خدایا شکرت ک ثابت کردی بعضیا لیاقت ندارن،اینو تلفنی هم میتونی بگی 😂مثلا خواهرت بزنگه وقتی پیش جاریت هستی ،بعد شمااینارو بگو ،

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
بهش میگفتی ب مرده هم رو بدی کفنشو نجس میکنه،کاه و یونجه ی گاو وگوسفندهم زیاد بشه حفتک میندازن ،ادم ب ...

یاابلفضل🤣🤣🤣🤣🤣روم نمیشه

اسم کاربریت حالم بهم زد اییی خدایی این چه اسمیه