2777
2789
عنوان

پسرم خیلی اذیتم میکنه خیلی کتکم میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 39 پست

سلام عزیزم این روشی ک میگم انجام بده اگه جواب گرفتی برام دعا کن.. پسرت با خاک و اب اشتی بده خودتم گوشی برندار ک حوصله اش سر بره فقط یه هفته براش وقت بزار.باهاش بازی کن. با اب یا خاک بازی کنه اینقد خوش اخلاق میشه خودت کیف میکنی. اون عصبی شده بخاطر تلویزویون و گوشی.. اکه مشهدی بهت ادرس بدم ک کدوم پارک شن داره ببر بازی کنه.. یا اگه نمیتونی ببری بیرون.. تو حیاط یا بالکن تویه تشت بزرگ پر خاک یا شن کن ک بازی کنه...

من خیاطم سوالی داشتین من در خدمتم😉
امتحان کردم هر چی بگی آخه مشکل یکی دو روزه ام نیست چندین بار با کاربری قبلیم تاپیک زدم راهنمایی کردن ...

اسی زمان بر چندماهی طول بکشه تا این یه روش شما تو رفتارش تاثیر بزاره من مشکلم تلویزیون بود ۳ ماه زمان برد تا عادت کنه به یه ساعت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از باباش میترسه حساب میبره ازش دلم نمیاد محکم بزنم بعدش عذاب وجدان میگیرم شدید

وقتی عذاب وجدان گرفتی فکر کن که توو نوجوونیش این رفتارا رو انجام بده...و بدون که داری به خاطر خودش این کار انجام میدی...باور کن جلوش در نیای نوجوونی خیلی سختی باهاش میخای داشته باشی...پنج سالشه نمیتونی باهاش کنار بیای توو پونزده سالگی میخای چیکار کنی...

بچه عصبی شده ببینی چرا همیشه عصبیه . ایا از چیزی میترسه . شما همیشه با عصبانیت باهاش برخود میکنید . ...

اره تنهاس

با شوهرمم بازیش فقط کشتی گرفتنه

ولی از شوهرم میترسه حساب میبره

پدر منو در آورده

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار ممکن را من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟ و من باید هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه را آرام کنم و بعد با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم 🤍

سلام عزیزم این روشی ک میگم انجام بده اگه جواب گرفتی برام دعا کن.. پسرت با خاک و اب اشتی بده خودتم گو ...

مرسی عزیزم امتحان میکنم

مشهد نیستم متاسفانه

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار ممکن را من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟ و من باید هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه را آرام کنم و بعد با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم 🤍

اون موقع ۱۵ سالش شد وسن بلوغ از این خشمگین تر میشه که

فعلا میخوام تلویزیون براش محدود کنم

از خواب ک پا میشه تلویزیون روشنه تا شب موقع خوابش

معتادش شده

بخاطر بعضی از کارهاش دعوا میکنم دستوری و بلند و چهره برافروخته ولی هیچ فایده ای ک نداره هیچ بدتر پر ...

خب پس حدسم درست بود...

حتما هم چاره ای نداشتی، آخه بچه ها واقعا اعجبوبه هستن.

بنظرم رفتار خودتو عوض کن، یعنی برخوردت رو آروم آروم ببر سمت مادر خونسرد و ساکت و مهربون...

من یادمه مجرد بودم، پسر آبجی بزرگم ، همین جوری بود، مو میکشید و مادرشو میزد... یه بار به خواهرم گفتم، بجای غصه خوردن از رفتار بچه، هر وقت کتک می زنه، بلافاصله بغلش کن و بوسش کن و نازش کن و قربون صدقه اش برو... چند بار خودم جلوش این کار رو کردم، وقتی پسرش منو میزد، اما بعد چند بار زود آروم شد و باهاش صحبت کردم که پسر خوبی مثل تو ، همیشه میتونه آروم و دوست داشتنی باشه.

پس منم همین مشکل داشت بردم دکتر گفت تیک عصبی داره باید عمل بشه

چند سالشه