2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟

بالفرض من و یه اقایی با هم دوست شدیم

به هم میگیم قصدمون ازدواجه وقتی ۳ سال دیگه درسمون تموم شد

اومدیم و سه سال دیگه هزار و یک اتفاق افتاد جدا شدیم

باید یقه همو بگیریم نه تو گفتی ازدواج باید با هم ازدواج کنیم؟

ادم میره تو رابطه میشناسه اگر همه چی خوب پیش رفت و اوکی بود وقتش که شد ازدواج میکنن اگر هم نه که جدا میشن رابطه جدی به معنای اینه که تا وقتی به مشکل جدی نخوردن الکی از هم جدا نمیشن نه اینکه حتما باهم ازدواج میکنن

بالفرض من و یه اقایی با هم دوست شدیمبه هم میگیم قصدمون ازدواجه وقتی ۳ سال دیگه درسمون تموم شداومدیم ...

ولی خیلی ها بهم گفتن که اگه وارد رابطه بشیم حتما وابسته کشی و ضربه میخوری میشه وابسته نشد بنظر شما

ولی خیلی ها بهم گفتن که اگه وارد رابطه بشیم حتما وابسته کشی و ضربه میخوری میشه وابسته نشد بنظر شما

چرا نشه

ولی خب زندگی همینه دیگه بالا پایین ناراحتی خوشحالی و...

فقط نباید کل زندگیت رو بکنی اون طرف همین

تو تا با یه مرد بار ها بیرون نری تو سختیات امتحانش نکنی رفتاراش رو هر لحظه نسنجی نمیتونی بفهمی چجوری ...

یعنی میشه بطور تضمینی وابسته نشد؟ یا باید بارها تجربه کنی و دلت بشکنه تا یاد بگیری وابسته نشدم رو

یعنی میشه بطور تضمینی وابسته نشد؟ یا باید بارها تجربه کنی و دلت بشکنه تا یاد بگیری وابسته نشدم رو

اینو واقعا نمیدونم

من که انقد شکستم تا بفهمم

الان کنار گذاشتن یه آدم برام خیلی راحته درست رفتار نکنه درجا حذفش میکنم

ولی اینو وقتی تونستم که اونی که دوسش داشتمو از دست دادم

انگار بعد اون از دست دادن بقیه آدما زیاد اذیتم نکرد

🥲
یعنی اول به قصد ازدواج نباید باشه؟

باید و نبایدی نداره. بستگی به خودت داره. من اونموقع با توجه به سنم و هدفهام ترجیح دادم از ابتدا قصدم ازدواج نباشه و خب با آدمی مثل خودم هم وارد رابطه شدم. البته میگم،سنجیدیم که اگر روزی خواستیم ازدواج کنیم موانع قابل پیشبینی خاصی نباشه جلومون. خونواده ها و اهدافمون و ... رو با هم چک کردیم