2777
2789
قمقبلش بینیم قوز شدید داشتاز روبرو کلییی انحراف به سمت چپ داشت نوکشم انگار گوش کوب زده بودن له و گند ...

خیلی خوشگل شده بینیت

یکی و پیدا کنید که جایِ ابراز علاقه‌های زیاد،جایِ عاشقتم گفتنای بی وقفه، فقط بلدتون باشه،بدونه الان که داری با بغض حرف میزنی از چیزی دلخوری،بدونه وقتی تند تند حرف میزنی عصبی و ناراحتی،بدونه وقتی زیاد سکوت میکنی دلت گرفته،بدونه وقتی داری پشت سرهم بهش زنگ میزنی از رویِ نگرانیه نه گیر دادن،و خیلی چیزای دیگه...اینکه بلدت باشه مهمه،اینکه بدونه الان چه حرفی و چه کاری خوشحالت میکنه مهمه،اینکه بیشتر از خودت بلدت باشه مهم‌تره،وگرنه همه بلدن بگن"دوست دارم، عاشقتم، تو مال منی ..."!💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیز دیگه بپرسممم عمل بینی درد داره؟دردش شبیه چیه؟من از خون می ترسم🫩

عمل بینییی هییییچ دردی نداره

هیچی

تنها دردی که داشتم باسن درد بود اون از بس باید یه هفته نیمه نشسته دراز بکشی🤣🤣

دقیقا البته من بعد عملم خیلی تغییر کردم

خداروشکر

من شخصا ناراحت میشم اگه کسی یه درد عمل رو تحمل کنه،هزینه کنه ولی نتیجه دلخواهش نباشه

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم😄😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

از نظر خودم ک هنوز راضی نیستم ولی دیگران میگن خیلی فرق کردی تصورخودم یه چیز دیگ بود

نه نباید خیلی ایده آل فکر کنی

وگرنه تو ذوقت میخوره

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم😄😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

عمل بینییی هییییچ دردی ندارههیچی تنها دردی که داشتم باسن درد بود اون از بس باید یه هفته نیمه نشسته د ...

آخه فیلماش خیلی وحشتناکن😭

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

آخه فیلماش خیلی وحشتناکن😭

فیلمای عمل؟

منم اونارو میدیدم

ولی واقعا اصلا استرس نداشتم

حتی رفتم تو اتاق عمل دراز کشیده بودم بازم از ذوق هی میپرسیدم این چیه اون چیه

بعدش این شکلی میشم

کل بیوگرافی پرستارارو در اوردم بعد بیهوش شدم🤣سرهمینم راحت گذشت

چون اگه استرس داشته باشی رگا منقبض میشه خونریزی و کبودی زیاد میشه

فیلمای عمل؟منم اونارو میدیدمولی واقعا اصلا استرس نداشتمحتی رفتم تو اتاق عمل دراز کشیده بودم بازم از ...

ممنونم توضیح دادید😍

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨