2777
2789
عنوان

سوال درسی

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 28 پست
لغت بلد باشی واقعا راحتهگرامر هم شروع کن به ویدیو اموزشی دیدن

ویدیو میبینم .

ولی خب الان که تلگرام قطعه خیلی عقب افتادم .

پیشنهادت برای لغت چیه؟

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

عظیمی عالیه من از اول سال تا الان چیزی نخوندم 6ساعت عظیمی و دیدم 18ونیم شد ترم اولم عظیمی و ببین

من با قریشی پیش رفتم ولی تعریف عظیمی رو هم شنیدم .

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ویدیو میبینم . ولی خب الان که تلگرام قطعه خیلی عقب افتادم . پیشنهادت برای لغت چیه؟

اول از همه لغت های خود کتاب

بعدش بیا برای هر تصویری که داخل کتابه یه متن انگلیسی مرتبط بنویس و لغاتش رو بلد باش

من از لحاظ لغت با این روش مشکلی ندارم

مشکلم با لیسنینگه مخصوصا که داخل حوزه با کیفیت بد پخش میکنند

.

زبان رو از الان شروع کن ی روتین شبانه درحد یک یا دو ساعت بزار اول لغات رو بخون بعد گرامر از فروردین ...

اینم پیشنهاد خوبیه البته با یه سری تغییرات

مرسی عززیزم

عظیمی یک چیز دیگه است من عاشق زبان شدم اصلا دقیقا همونایب که گفت تو سوال امتحانم اومد

جدی؟

الان که تل قطعه چطور پیش میری؟

ماز دارم قیومی هم عالیه ببین برو دوره جمع بندی ببین رایگان هستش اول قیومی ببین بعد

اها درسته

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی.

خواهش میکنم شما پشت کنکور هستید؟

بله عزیزم

تجربی

بله

نهایی که امتحان دادین سخت بود ؟ کدوم درس ها از کتاب ها فراتر بود

والا گلم راستشو بخوای من پارسال اصلااااااااا درس نخوندم نه برای نهایی خوندم نه کنکور ولی زبان میگفتن سخت بوده . من ادبیات نخونده شدم 17/25 دینی هم پاسخ تشریحی هاش یه نمه اذیت میکرد باید رو متن کتاب خیلی مسلط میبودی عربی هم یه عالمه ترجمه داده بودن.