2777
2789
عنوان

کشیدن بخیه عمل بینی چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 50 پست
من انقدددد استانه دردم پایینهولی دردش برام قابل تحمل بودشاید برای تو اوکی باشهی حالت سوزن سوزنه انگا ...

امپوووووووللللللل

نه من که آمپول هم به شدت برام دردناکه 🤣🤣🤣🤣

البته یکی قبل من عمل شده بودمن دو ساعت معطلی داشتم دو ساعت تمام داره ناله میکردشاید درد داشتن و نداش ...

قبل عمل یعنی عزیزم 16 ساعت ناشتا بودی؟ بعدش چی گذاشتین بعد از چند ساعت چیزی خوردین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم نگفت جذبی بهتره یا کشیدن؟ من از دردش میترسم میتونم بگم برام جدبی بذاره؟

باید از دکترت بپرسی جذبی خوب مدت زیادی رو پوستته تا میاد جذب بشه و بیافته ولی کشیدنی ها زودتر از پوستت در میارن

اگه جوابتو ندادم رو من دیگه ریپ نزن » خدایا سپردم دست خودت ، خودت به بهترین شکل بساز 💋

بخیه اصلا درد نداشت برا من یا پماد چشمی هست میگن بزنی رو بخیه ات اونو بزن موقع بخیه کشیدن درد نمیگیره

ولی تامپون یا کوچولو مور مور میشه آدم ولی در حد چند ثانیه هست

قبل عمل یعنی عزیزم 16 ساعت ناشتا بودی؟ بعدش چی گذاشتین بعد از چند ساعت چیزی خوردین؟

ب من گفت از ۱۲ شب به بعد چیزی نخور

فردا ساعت ۳ عمل داشتم ک افتاد ساعت ۵

بعدشم ک از عمل میای تو بخش میگن ابمیوه بخور تا جون بگیری یکم

بعدش ک یکی دو ساعت بعدش اومدی خونه

سوپ ، فرنی یا شیربرنج رقیق میتونی بخوری

حواست باشه ک غداهای سه روز اولت باید کاملا له و ابکی باشه

کلا عمل بینی دردش چجوریاس؟

بستگی به دکترت ،و مقاومت بدنت و سیستم ایمنی ات داره

مثلا من بدنم خیلی ضعیف بود روزی هزار بار میمردم اولش

در کل ولی خیلی سخته حداقل برا بیشتر آدما ،درد گلو هست،درد کمر هست،نمیشه نفس کشید از بینی ،همشم سربالا باید خوابید

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...!

تامپون انگار ته دلت خالی میشه

بخیه هم برا یسری یکم سوزش داره اشک چشماشون میره برا یسری نه

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕در این صفحه از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂

البته یکی قبل من عمل شده بودمن دو ساعت معطلی داشتم دو ساعت تمام داره ناله میکردشاید درد داشتن و نداش ...

نه عزیزم چون خوب عمل شده بودی

من شام تا تونستم خوردم ولی اصلا بالا نیاوردم

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...!