2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 20 پست
نه هیچ کدوم فقط بعضی وقتا دیر به دیر یه خورده لگن درد بیست سالمه

ترشح زنانه یا پنیری نداری؟

خارش؟

تکرر ادرار؟

وقتی ادرار داری احساس میکنی فوری باید بری دستشویی؟

نور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترشح زنانه یا پنیری نداری؟ خارش؟تکرر ادرار؟وقتی ادرار داری احساس میکنی فوری باید بری دستشویی؟

ترشح زرد مایل به سبز گاهی پنیری گاهی هم رقیقه

خارش وسوزش شدید لابیا هم دارم که رفتم دکتر گفت عفونته مکرره هی میره خوب میشه باز فوقش یه ماه دیگه باز برمیگرده آره اتفاقا تکرر ادرار هم دارم

ترشح زنانه یا پنیری نداری؟ خارش؟تکرر ادرار؟وقتی ادرار داری احساس میکنی فوری باید بری دستشویی؟

بخدا همش دارم آنتی بیوتیک میخورم کارم شده مترونیدازول وهزار کوفت و زهر مار خوردن وهمش پماد زدن ولی خوب نمیشه که نمیشه هیچیم شیرینی واینا نمیخورم ولی نمیدونم چرا ولم نمیکنه این عفونت لعنتی

بخدا همش دارم آنتی بیوتیک میخورم کارم شده مترونیدازول وهزار کوفت و زهر مار خوردن وهمش پماد زدن ولی خ ...

ای بابا حالا که آنتی بیوتیک خوردی الان دیگه دارو سر خود نخور مترونیدازول مال عفونت واژنه ولی شما الان علایم عفونت دستگاه ادراری هم داری

بهترین و راحت ترین کار اینه همین الان بری آزمایشگاه یه آزمایش ادرار U/A U/C بده ببینیم عفونتت به چه دارویی مقاومه به چی جواب میده

بعدم پمادا داخلیه شما چون مجردی احتمالا پمادا رو اونجور که باید استفاده نمیکنی اثر نمیذاره..

پیش متخصص داخلی، عفونی، زنان هم میتونی ببری آزمایشتو

نور

ای بابا حالا که آنتی بیوتیک خوردی الان دیگه دارو سر خود نخور مترونیدازول مال عفونت واژنه ولی شما الا ...

آره مرسی از راهنماییت اتفاقا آزمایش ادرار هم دادم عفونت ادراری نداشتم خداروشکر دکتر گفت شاید عفونت واژن درمان نشدس که به مجاری ادرار رسیده