2777
2789
عنوان

شوهری که خونه به نامت میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 22 پست
تو روزهای عادی نهانگار برای مردها فرق داره که حتی برای چیزی هم که به اسم زن زدن لحظه نود تصمیم گیری ...

ما تاحالا دو تا خونه خریدیم..هر دو رو همسرم به نام من زده..واقعا کاری نکردم..ولی واقعا نه برای من نه همسرم اصلا مطرح نیست..پولدار نیستیم.تمام داراییمون همون خونه هست..ولی واقعا اگه زن زن باشه یا مرد مرد باشه واقعا فرقی نداره..مگه اوضاع رابطه شون خراب بشه..هیچ وقت پول من و پول تو نداریم.. ی خانم از اقواممون ظاهرا عاشق و پولدارم بودن زنه تمام دارایی شوهره رو شمش طلا کرد و جدا شد..حتی شورت و زیرپوش آقاهه که استفاده نشده بود رو هم با خودش برد..نمیدونم مرده چطور دق نمیکنه بنده خدا...

خدا کنه هنه زندگی ها صلح و صفا باشه..

البته شاید آدم که ثروتمند باشه پولکی بشه نمیدونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما تاحالا دو تا خونه خریدیم..هر دو رو همسرم به نام من زده..واقعا کاری نکردم..ولی واقعا نه برای من نه ...

از نظر من این قضیه خیلی نامردیه مثل مرد هایی که بخاطر مهریه میوفتن زندان ! پولی که سالها براش زحمت کشیده شده به این راحتی به باد میره شاید بعضیا بگن نه حتما مرده یه کاری کرده حتما مرده به درد نمیخورده و ... شاید اون مرد صرفا آدم بدی نباشه شاید همسر خوبی برای اون خانوم نباشه ولی صرفا مناسب اون خانوم نبوده باشه و برای یکی دیگه همسر مناسبی باشه یا میتونه آدم مفیدی برای جامعه باشه پدر خوبی باشه همکار خوبی باشه یا برای والدین خودش فرزند خوبی باشه ... میدونم الان یسریا میگن مردا حقشونه این بلا ها سرشون بیاد 😂 ولی من هرجور به قضیه نگاه میکنم بی انصافیه .

از نظر من این قضیه خیلی نامردیه مثل مرد هایی که بخاطر مهریه میوفتن زندان ! پولی که سالها براش زحمت ک ...

من در مورد خودم و همسرسابقم این دید رو هم داشتم

علاوه براینکه مطمئن بودم نباید برای خودم قیمت تعیین کنم

فکر کردم اون برای خانواده اش فرزند خوبیه

در جامعه و در شغلش شخصیت مثبتی هست

و جارو شدن کل پول هاش توسط من یا بردن ابروش روی همه چیزش اثر منفی میذاره درحالیکه این قضیه ازدواج و جدایی یه چیز خصوصی هست

ولی خب بعضی زن ها هم نیاز دارن چون نه خانواده دارن و نه خودشون میتونن خودشون رو جمع و جور کنن

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

من در مورد خودم و همسرسابقم این دید رو هم داشتم علاوه براینکه مطمئن بودم نباید برای خودم قیمت تعیین ...

البته که بعضی زن ها نیاز دارن مثلا شما که الان شاغل هستید یا من که شرایط تحصیل رو دارم صد در صد نمیتونیم یک خانوم که بخاطر مسائل مالی یا شرایط فرهنگی خانواده نتونسته تحصیل کنه یا شاغل باشه رو قانع کنیم که اصلا مهریه نگیره چون اون زن هم باید پشتوانه ای داشته باشه ولی بعضی زن ها که نمونه اش رو کم ندیدیم اینجا شوهرشون از دار دنیا فقط یه خونه و ماشین داره که اونا انتظار دارن همه اونا به نام خانوم باشه منظور من اینه که مهریه هم باید در حد توان طرف مقابل باشه درسته یک زن بعد طلاق نیاز به پشتوانه و خونه و ماشین داره ولی اون آقا هم مثل اون خانوم نیاز به پشتوانه ای برای ادامه زندگی داره ... کار شما هم خیلی قابل احترام بود امیدوارم همسر سابق تون هم ارزش این کار شما رو بدونن 💕

به نظرم توی زندگی که زندگی باشه..واقعا فرقی نداره هر چی به اسم هر کس باشه...

ولی اینو مردا قبول ندارن و اکثرا اصرار زیاد دارن همه چی بنام خودشون باشه

حرفتون شعار و کلیشه ای بود

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

البته که بعضی زن ها نیاز دارن مثلا شما که الان شاغل هستید یا من که شرایط تحصیل رو دارم صد در صد نمیت ...

مرد در طول زندگی هيچ وقت از کار و پیشر فتش بخاطر همسر نمیگذره تازه پیش فتم میکنه

هیچ حقوق انسانی در زندگی از دست نمیده

ولی زنها تق یبا همه حقوقشون رو از دست میدن

زنها بخاطر مرد و فرزند خیلی از پیشر فت اجتماعی شون عقب می افتن و....د ر مقابل اینهمه چیزی که خانم از دست میده دیگه یه خونه بنام خانم زدن که مردم قرا ره توش زندگی کنه رو من چیز زیادی نمی دونم

اونم وقتی مسائلی مثل حق ولایت فرزند با جد پدري و ارث ناچیز زن از مرد و....هست

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

مریم جان خونه بنام خانم زدن توسط مرد وقتی مرد کل پولش داده چیز خوبیه

ولی الان پرنسسعلی هایی دیدم که انتظار دارن خانم تو مخارج خونه سهیم باشه یا برای خرید خونه پول بده ولی همه چی بنام خود مرد باشه🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️

یسری یه مردی میگفت هزینه های زندگی و بچه و خونه با همسرم باشه پول من بره برای سرمایه گذاری و کارای مهم تر

یعنی یسری مردان دنبال بهره کشی و عابر بانکن