2777
2789
عنوان

شما از مادر شوهرتون گله داشته باشید بهش مییگد

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 60 پست
اگه ارامش میخوای نکن این کاروتموم مادر شوهرا همین هستن

اخه من مشکلم اینه منو ساده گیر اورده و شوهرمو سعی داره بکشونه سمت خودش

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم  
اخه از همون اول دخالت میکردن و شوهرمو میکشوندن سمت خودشون اگه نگم پس از این به بعد چجوری باهاشون رفت ...

فکر میکنی بگی میگن ای وای ببخشید راست میگی ما با مکر و حیله پسرمونو تحریک کردیم ؟ نه جانم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهر منم اصلا اصلا تحت هیچ شرایطی خودشو مقصر نمیدونه و اصلا عذرخواهی بلد نیست ...گفتنش برات فاید ...

اخه یه بار همینجوری منو مقصر یه قضیه دونست در صورتی که پسر خودش مقصر بود همه چیو انداخت گردن من

فکر میکنی بگی میگن ای وای ببخشید راست میگی ما با مکر و حیله پسرمونو تحریک کردیم ؟ نه جانم

میخوام جای خر بستنشو بفهمه ولی متاسفانه شوهرم بهشون چیزی نمیگه

بحث رو من نمیارم وسطهمش گیر میده ب شوهرم ک تا عید با برادرش اشتی کنن منم همونجا دلیل اینکه نمیخوام ا ...

دقیقا همین کار رو با شوهر من میکنه که به خواهرت برس

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
اخه از همون اول دخالت میکردن و شوهرمو میکشوندن سمت خودشون اگه نگم پس از این به بعد چجوری باهاشون رفت ...

الان هم شوهرت سمت اونه خب عزیزم

اگه تو گله کنی میره به شوهرت میگه پیاز داغشم زیاد میکنه تو بده میشی

باید غیر مستقیم بچزونیش

میگم به کسی که خودشو خدا میدونه نمیشه فهموند که اشتبا کرده

پس از این به بعد باید چیکار کرد همون موقع جواب ندادم حالا ریختم تو خودم الان زنگ زدم بهش بگم دیدم خودشو زده به بی حالی و مریضی که چیزی نگم

انقد ریختم تو خودم ک تمام موهام سفید شد ولی خدا هم از اون نگذشت

من هیچ وقت از مادرشوهرم اینجا نگفتم ولی اینو بدون از همه تاپیکایی ک درمورد مادرشوهر خوندی بدتره برا من ولی هیچ وقت جوابشو ندادم .البته اشتباه کردم الان سنم رفته بالاتر میگم چرا جواب فلان حرفشو ندادم

ولی خب از یه طرف شوهرم میدونه ک حق کاملا با منه و چقد صبوری کردم

الانم سرطان گرفته .خوشحال نیستم ولی حتی زنداداشا و خواهرای خودش بهش میگن از فلانی حلالیت بگیر خیلی درحقش ظلم کردی

پس از این به بعد باید چیکار کرد همون موقع جواب ندادم حالا ریختم تو خودم الان زنگ زدم بهش بگم دیدم خو ...

هیچی من که از پس زبونشون برنمیام

فقط سکوت کردم به خدا سپردم

اگه زبون داری،حقتو بگیری عالیه حداقل تو دلت ،درد و مرض نمیشه بعدش

دوباره میسازمت💪

دقیقا همین کار رو با شوهر من میکنه که به خواهرت برس

برادرشوهر من قبل عید ب پدر من توهین کرد ما عید نرفتیم خونشون

شوهرم عمل کرد امسال حتی ی زنگ نزدن درصورتی ک برادرشوهرم عمل کرد شوهرم چهار پنج روز همراه موند بیمارستان

من خودم عمل کردم عملی ک همه نگرانم بودن نزدیک سی نفر پشت در اتاق عمل بودن تا خیلی دور ها اومدن ملاقات ولی اینا ی زنگ هم نزدن

دیگه همچین ادمی خدایی اشتی کردن نداره

من جلو شوهرم باهاش دعوام شد،همه چیو گفتم.هر چی تو دلم بود.

یک عمری اونا هر چی خواستن گفتن ،اون روز من همشو گفتم.اتفاقا خیلی ازم ترسید،چون تا اون روز فکر میکرد من ازش میترسم یا کلا حالیم نمیشه.از اون روز به بعد بشدت جرات پیدا کردم و هر چی بگه جوابشو همون موقع میدم

الان خیلی خیلی محتاط تر شده.به همه توصیه میکنم بی زبون و ساده نباشین و بی خود احترام کسایی که حرف دهنشون نمیفهمن نگه ندارین

اونو بزار به عهده شوهرت شوهرت هیچوقت نمیره سمت اون

شوهرم وقتی اینجوری شد گفت من همه جا به فکر تو ام و اینا سعی داره هردومونو نگه داره میگم مادرت تو همه چی دخالت و نظر میده بهش بفهمون که لهش ربطی نداره