2777
2789
عنوان

آبرسان خوب میخوام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه بودجه ندارم شما میگی کلینیک ؟ کلینیک هم فقط ی اسم داره وگرنه خیلی بده خیلیییی. من حتی از دبی ...

سلام عزیزم من کپشن رو الان خوندم کلینیک برای من و خیلیا معجزه کرده من چندساله استفاده میکنم و راضی ام

🦁🌞کاربر قدیمی هستم

ساین اسکین میزنم من محشرهههه یه بوی خوبی میده

اصلا هم باهاش جوش نمیزنم قیمتش هم ۲۰۰ و خورده ای اینا

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

درست مثل پوست منه منکه فعلا ژنوبایتیک مخصوص پوست چرب و مختلط خریدم میزنم

یه روح خسته پشت یه جسم قوی ...خسته تر از آنم که بگویم ب چ علتوچرا !..در عمق ناامیدی امیدوار ...امید دارم به پایان خوش این همه صـبــــر🕊️✨چون آموخته ام که هیچ دارویی نمیتواندهمچون امــــــید آدمی را ایستاده نگه دارد..🌱 ... خدایا کمکمان کن 🤲🏼...

عزیزدلم فک کنم ۵۰۰ اینا خریده شوهرم چون اونو فرستادم ولی مامانم ی هفته پیش خرید گفت ۵۰۰ بوده

خیلی عالیه قیمتشم خوبه

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

من ده پونزده روزه محصولات طبیعی گرفتم اصلا جوش نزدم و اگر بزنم فوری بدون اینکه جاش بمونه میره

محصولات ناب طب

آبرسان و شوینده و تونر

آبرسانش عالیههه اونا هم خیلی خوب بودن پوستم خیلی شفاف شده دیگه جوش نزدم جاشون هم کم شده

اول‍‌ی‍‌ن آرزوی‍‌ی ک‍‌ح ازش م‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌ر ش‍‌دم ب‍‌زرگ ش‍‌دن ب‍‌ود🖤