2777
2789
عنوان

بچه ها ی سوال دارم بینی م عمل کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 34 پست
منم سه ماهه عمل کردم روزای اول ک ماساژ میدادم درد میگرفتولی حواست باشه فشار دستت همونقدری باشه ک بهت ...

والادکتر فشار داد خیلی درد گرفت

ا

من زور دستم اینقد نیس

اگهماساژ ندم چیمیشه؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون کارو کرد یه بارم ب پوست صورتم فشار داد بعد با انگشت رو تیغه بینی مو فشار داد گفت استخون داره میگ ...

زنگ بزن منشی بپرس خیالت راحت بشه

ولی استخون الان رو هوا نیس ک با فشار دستت کج بشه

سه بار منتظر میموند ینی چی؟؟؟

ورم بینیش زیاد بود ساعت ۳ و نیم که میرفت مطب یه دور ماساژ میداد براش برای دور بعد منتظر میموند ساعت ۴و نیم اینا دور سوم هم ۶ انجامش میداد و اخر سر چسب میزد بهش

پسر جون پول اون دیتی که میخوای دنگی دنگی حساب کنی با دوست دخترت پول یه دونه از لوازم آرایشاشم نیست.

یه زنه اکنجا بود گفت ماساژ بینی رو کج میکنه ترسیدم باز زنگ میزنم میپرسم

حرف هیشکی جز دکترت قبول نکن

اون خانمم خیلی ساده بوده ک اینو گفته

من تا الان همچین چیزی ندیدم ک دماغ با ماساژ کج بشه

نه قربونت برم دماغ و با چسب وصل نکردن ک کج بشهولی باز صد در صد ی زنگ ب منشی بزنچون دکترت بهتر از هر ...

ببا اصلا جوابگو نیستن بعد از یه ماه از عمل گذشته دیروز اولین بار بود دکترمو دیدم

زنگم میزنی حس مزاحم بهت دست میده

ببا اصلا جوابگو نیستن بعد از یه ماه از عمل گذشته دیروز اولین بار بود دکترمو دیدمزنگم میزنی حس مزاحم ...

انقدر زنگ بزن تا جواب بده

منم قزوینم تهران عمل کردم

هزار بار زنگ میزنم تا جواب بدن دل آدمو خون میکنن