2777
2789
عنوان

مهمونی خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 88 پست
همسرم تعریف میکردن که برادر کوچکه شون میخواستن مارو دعوت کنن مادرشوهرم دعواشون کرده که اول باید براد ...

الکی برا خودت دغدغه درست نکن ، دعوتشون کن ، خیلیم باهاشون خوش برخورد باش جای بحث نمونده و بار مهمونی از رو دوشت برداشته شه

اون موقع میتونی زیرپوستی این توقع رو ایجاد کنی که اونا هم خوب دعوتت کنن

من از اول ازدواج همیشه دیر به دیر خانواده همسرمو دعوت کردم ولی خیلی براشون تدارک دیدم الان همه جا میگن فلانی چقد کدبانو و باسلیقست

و کلا باهاشون یه رودربایستی رو نگه داشتم

که اونا هم با من مث مهمون و رسمی برخورد کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی هرچند وقت یکبار مهمونی دادین؟

مادرشوهرم اینا رو شیش ماهی ی بار

خاله و عمه عمو هم تو این ۷ سال سه چهار بار

ولی خیلی از جون مایه گذاشتم

یکی از مهمونیا زنونه بود و همه دختر خاله ها و عمه و .. و خانومای خانواده همسرم بودن ، اولا اصلا از کسی کمک نخواستم که بعدا منت بزارن بگن مهمونیشو ما چرخوندیم بعدشم چندین نمونه عصرونه و دسر از روز قبل اماده کردم

تا مدتها به همسرم میگفتن زنت عجب دست پخت عالی ای داره

چه سفره ای انداخت😂😎

دقیقا همین فکر دارمولی معضل من اینه که نگن عروسمون بعد ۲ سال بلد نبود غذا درست کنه مارو برد رستوران

بگو دیدم ساده پسند هستید خواستم مثل خودتون باشم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
بنظرت چیکار کنم

مهمونی تو خونه ارزونتر درمیاد ولی خیلی زحمت داره و سخته،افطار که خیلی سخته،سر ساعت باید حاضر باشه و همه چی باشه،شام هم که هست،ولی خب بیرون برید خودت راحت و آسوده مثل مهمون میشینی فقط آخر سر حساب میکنید و میاید،البته میوه و زولبیا و...باید ببرید خودتون!ولی خب خیلی گرونتره

حالا انتخاب کن یا باید زحمت بکشی یا پول بیشتر بدی،باتوجه به شرایطت انتخاب کن

ولی درکل چرا میخوای دعوت کنی؟آخه میگی اصلا دعوتت نکردن!

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
ولی اگه خواستین دعوت کنین مث خودشون کوکو درست نکنین مفصل برگزار کنین ولی همون یک بار بگین ما این جور ...

دقیقا منم با این موافقم،زشته دعوت کنه کوکو بده!آدم باید درحد شان و شخصیت خودش مهمونی بده،حد اونا کوکو بوده!حالا نمیگم استارتر سفره هفت رنگ بچینه اما تهش یه زرشک پلو با مرغه،دیگه هم دعوت نکنه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
دقیقا منم با این موافقم،زشته دعوت کنه کوکو بده!آدم باید درحد شان و شخصیت خودش مهمونی بده،حد اونا کوک ...

دقیقا برنامم همینه

بعدش اگرم دعوتی باشه خیلی ساده و بدون دورچین

مهمونی تو خونه ارزونتر درمیاد ولی خیلی زحمت داره و سخته،افطار که خیلی سخته،سر ساعت باید حاضر باشه و ...

چون معذبم ۲ ساله دعوتشون نکردم

بعدم من مامانم یهو خونه مون بیاد روم نمیشه جلوش کوکو بزارم چه برسه به قوم شوهر

و فقط یه بار بهشون یه مهمونی مفصل میدم و قصدم اینه بچه هاشون ازدواج کردن دعوتشون نکنم

هزینه ش که واقعا سنگینه تو این تورم ولی خب ثوابم داره افطاری دادن

انشالله برکتش به زندگی برمیگرده

مهمونی تو خونه ارزونتر درمیاد ولی خیلی زحمت داره و سخته،افطار که خیلی سخته،سر ساعت باید حاضر باشه و ...

با پسر کوچولوم نمیتونم اشپزی کنم

اگر بخوام تو خونه مهمونی بدم باید دو سری دعوت کنم چون جا نمیشن و باید به یکی از بیرون بگم بیاد برای پخت و پز کمکم کنه