2777
2789

چرا این طوریه؟

خیلی شوخ طبع و مهربونن

تازه نمره بچه ها کم بشه ارفاقم می کنن😁

ولی گویا با پسرا برعکسن😉

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطابق یه تحقیقی که میخوندم تاثیر پذیری داشن اموزا از معلم با جنسیت مخالف شون بیشتره،برا پسرا معلمای خانوم شون خاطره انگیز ترن

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

تا مقطع دبیرستان و کنکور اره

ولی کافیه بری دانشگاه همه چی عوض میشه

من هنوز خواب استادمو میبینم و استرس میگیرم😂😂 خواب روزایی که امتحان داشتیم و مراقب رو قبول نداشت خودش شخصا نظارت میکرد رو تک تک

فکر کنم کلا اکثرا با جنس مخالف مهربون ترند!!!

آره

سر امتحان کمک می کنن، نمره ارفاق می کنن،شوخی می کنن...😁

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

ارهاستادای آقای دانشگاه هم خیلی مهربونن منتها با خانما

چجورین؟😁

خواهرم میگه یه استاد خانم داشتیم کلا برای پسرا تدریس میکرد و فقط جواب اونارو میداد دخترا رو نادیده م ...

آره خانما هم با پسرا بهترن😂

یه استاد داشتم مهاجر روحش شاد همیشه بهم میگفت دخترم🥺 قلب قلبی میشدم خیلی مهربون بود حتی خانومشم همینطور میگفت جای دختره نداشتمی

به زمان بندی خدا ایمان داشته باش🌍🤍(میشه برام  حتی شده یه صلوات بفرستی و از ته دلت بخوای خدا حاجتم بده؟!❤)