2777
2789
خوب خانما خودشون عاشق اسلامن و پیروان اصلی اسلام خانما هستنلابد خودشون مشکلی با این قصه ها ندارن دیگ ...

خانوما عاشق اسلامن؟ فک نکنم کسی قانونی که به شوهرش اجازه میده 4 همسر اصلی و صیغه داره دوست داشته باشه

ولی خب الان شما حاضری صیغه بشی و زن دوم بشی با این حال چون شما عاشق اسلامید 🤨 نمیشه که کلچین کرد

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیس زمان کنکور فرهنگیانه 🫠💕                      دعا کنید قبول شم •"هر وقت دیدید اومدم اینجا بگید برم درس بخونم 🥲💕✨

اره

ببین من درس خوندم شغل پیدا کردم جوونی کردم بعد ازدواج کردم الآنم پشتوانه دارم میتونم کنار نیام با هرچیزی

یه سری خانما زدن به تنبلی یا کودک همسر شدن ن درس خوندن ن شغل خوب پیدا کردن آویزون یک مرد شدن

الانم که سنشون رفته بالا شوهره مث کالا کهنه گذاشتتشون کنار رفته سراغ یه زن جوون تر شاکی هستن چرا!

خب من میگم وقتی خودمون خودمونو کالا کردیم و به هیچ دردی جز خدمت جنسی و زاییدن نمیخوریم باهامونم مث کالا رفتار میشه دیگه درسته ؟

وطنم ایران مقتدر پات واستادیم جلو وطن فروشا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوما عاشق اسلامن؟ فک نکنم کسی قانونی که به شوهرش اجازه میده 4 همسر اصلی و صیغه داره دوست داشته باش ...

والا تا جایی که ما دیدیم خانما بیشتر مذهبی هستن تا آقایون میتونی تو همین نی نی سایت چرخ بزنی ببینی

گفتم شرایط من فرق داره من خودمو انقد ضعیف نکردم که بعضی خانما اینجا کردن

اون زنی که هیچ پشتوانه ای نداره باید کنار بیاد با این شرایط

ضمنا من نگفتم این درسته یا غلط گفتم خودشون پذیرفتن به هر حال

وطنم ایران مقتدر پات واستادیم جلو وطن فروشا

ببین من درس خوندم شغل پیدا کردم جوونی کردم بعد ازدواج کردم الآنم پشتوانه دارم میتونم کنار نیام با هر ...

کی گفته میتونی کنار نیای؟ اصلا تو اجازه این رو نداری بهرحال شوهرت میتونه بره ازدواج کنه حالا شمام پیر میشی دیگه چرا وشوهرت باید تحملت کنه اخه دین و قانون اسلامم اجازه داده به خودتون نمی تونید گلچین کنید باکجا مخالفید و موافق؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیس زمان کنکور فرهنگیانه 🫠💕                      دعا کنید قبول شم •"هر وقت دیدید اومدم اینجا بگید برم درس بخونم 🥲💕✨

والا تا جایی که ما دیدیم خانما بیشتر مذهبی هستن تا آقایون میتونی تو همین نی نی سایت چرخ بزنی ببینی گ ...

عزیزم به کوچبک و بزرگ بودن نیس تو دختر پیلمبر هم اشی شوهرت این اجازه رو داره تو حق نظر دادن نداری در این مورد حالا هرچقد هم کار کنی و غیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقد شخصیت ضعیفی داری و وابسته

من به کسی وابسته نیستم

ضعیف هم نیستم

تو یه سایت و با یه کامنت نمیشه ادما رو قضاوت کرد

کانفیگ✔️ کانفینگ❌️ اونقدر بحث کردم (تاریخ عضویتم گویای همه چیه) که کاربری عزیزمو از دست دادم😭😂