2777
2789
عنوان

من تازه عقد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی منم با این حرفا که ممکنه حامله بشم و جای درستی نداریم و اینا لفتش بدم؟

ارع بابا من بهش گفته بودم دوران عقد همینجوریش استرس داره و مشکلات خاص خودشو داره حالا بیایم این وسط رابطه کاملم داشته باشیم همیشه استرس اینو داشته باشم ک یه وقت حامله نشم تو عقد

بعدشم مردا همیشه فکر میکنن اون چیز اصلی رو بزنن دیگه تمومه خرشون از پل گذشته هر کاری ام بکنن هر چقدم دیر عروسی بگیرن یا رفتار بدی از خودشون نشون بدن دختره چون بکارتشو از دست داده ولش نمیکنه بره واسه همین بعد رابطه کامل یه جورایی هار میشن همشونم همینجورین جنبه ندارن

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
خب اگر نمیخوای بهش رک بگو شرطش عروسیه از روز اول گفتم بت توام قبول کردی پس به فکر عروسی باش چون هرچی ...

عروسی که بعد از یکسال میگیریم و طی کردیم

اون میگه زودتر و تا اون موقع دیره

باشه ممنون عزیزماینکارایی که گفتی رو از این به بعد میکنم

من کلا تجربه دوسال عقدمو بهت گفتم اصلانم پشیمون نیستم فقد یه چیزی از من ک برگه سلامت نخواستن شوهرمم نذاشت برم بگیرم واسه همین پیش خودم میگفتم من اینجوری سخت گرفتم نمیزارم کاری کنه برگه ام ک نرفتم بگیرم نکنه شب عروسیم خون نیاد شک کنه بهم واسه همین میگفتم برم یواشکی با مامانم بگیرم پیش خودم نگه دارم ک اونم هی امروز فردا کردم نتونستم برم بگیرم ولی شب عروسی یکی دوقطره خون اومد خودشم دید دیگه خیالم راحت شد

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)