2777
2789
عنوان

اولین پریودیی

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 53 پست

حالم یجوری بود بیحال بودم رفتم ساندویچ خوردم برگشتم رفتم دستشویی نگام افتاد به شورتم دیدم خونیه مامانمو صدا کردم گفتم اینجوریه گفت شدی و نوار دادن بهم و مامانم ناراحت شد که زود شدم ۱۲ سالم بود کلاس ششم بودم

درمورد فرزندخواندگی سوال دارید درخواست بدید🎀

منم چون مامانم نبود پیشم به ابجیم گفتم اونم بهم گفت چیکار کنم اخه مامان و بابام طلاق گرفته بود با زن بابا زندگی میکردیم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با عموهام و بابام رفتیم بازار

فقط من خانم و مونث بودم اونجا😂یهو وسط بازار زارت پریود شدم

اولین بارم رفتم حموم اومدم بیرون دیدم عه... ۱۱سالمم بود یا ۱۲فکنم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

عید بود رفته بودیم شمال مسافرت

رفتم دستشویی و فهمیدم که...

و خیلی بیخیال و عادی بودم و فکر میکردم که این پریود نیست با اینکه از قبل میدونستم پریود چیه🤣🤣🤣

یه روز بعدش مامانم فهمیدو بهم نوار داد

۱۱ سالم بود🎀

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

ریلکسی قبل تو سوعه تفاهم بوده

من نمیدونم چرا انقد همه چیو زود میفهمم-

من ۱۰سالم بود پریودی رو از طریق نت و اینا فهمیدم

میشه ۷سال پیش

بعدش رفتم حتی یادگرفتم چطوری پد باید گذاشت ...درواقع اینم تو نت یادگرفتم

بعدا حدودا ۱۱،۱۲ سالگیم مامانم دید همیشه تو کیفم پد و استامنیوفنو اینجور چیزا هست برگاش ریخته بود از کجا میدونم-(پد برمیداشتم همیشه پیشم ک اولین بار اگ بیرون از خونه بشم ،زیاد دردسر نداشته باشه واسم)

چون درکل میدونسم چیه..از خیلی وقت پیش..زیاد تعجب نکردم

-

ی نمه اونموقع اسکل بودم ، فک میکردم چ چیز خفنیه،ارزو کردم طولانی ترین دوره شو داشته باشم

و الان دوره پریودیم ۱۰روزه..دهنم سرویسه..هر ماه هر لحظه ی اون ۱۰روزو ب خودم لنت میفرستم -

||پروفم جانگ هوسوک(Jhope) از بی تی اس ||⟭⟬0=7-1⟬⟭ ||آریرانگ|| In the world full of boys,HE IS A GENTLEMAN![شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،وقتی راجب ی سنجاب کوچولو،نینی کوچولو،پسری،مردی..یا راجب هرچی و هرکس حرف میزنم،منظورم هوسوکه]صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم!عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک،جیکوک،ویمین هسن،هوپمین،یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و شیپشون شیپر نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒خلاصه بگم که بنگتن شیپر و بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس هیچوقت اطراف من نپلک!عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت☀️تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتس(هوپ ان د استیج)،بعد هاتس دیگه آدم سابق نشدم،کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد🐿️!از بین کنسرتای هاتس،کنسرت اوتی سونی رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و دختراشو به آتیش کشید🔥😌[ادیت بعد کنسرت انکور ران سوکجین:سکند بست کنسرتی ک دوسدارم،کنسرت انکور روز اول ران سوکجینه ک س تا نینی باهم تو سووات،آب بازی کردن🌟](۱۴۰۴/۰۸/۲۸عصر امروز تهیونگ اومد لایو و فارسی حرف زد😭گفت: (عصر بهیر،آنها صبحانه میکوردند)؛اولشم برگشت گفت فارسی خیلی سخته ولی تلاششو میکنه💞]

با فکر کردن بهشم حالم بد میشه :(

روز اول سال تحصیلی جدید ،کلاس نهم بودم اونموقع مدارس بخاطر کرونای منحوس به طور کامل مجازی بود برادر کوچیکم رفته بود اتاق عمل الهی خواهرش بمیره انقدری حالم بد شده بود فشار روم بود که پریود شدم ولی من تا همین دو سال پیش صفحات زشدم بسته نشد اون زمان که پریود شدم قدم 168 الان قدم 177

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم 🌟🌟 فاقد سلامت روان 🤝🏼

والا برای ما هیچ کس هیچ توضیحی نداد نه خانواده نه مدرسه ، فقط دیده بودم بقیه زنا نوار بهداشتی میخرن فکر میکردم یه چیزه برای زنا ، توی مدرسه شدم فرار کردمو،به هیچ کس نگفنم همش تو حموم بودم ، نتیجش شد استرس و اضطراب الکی

اخی 🥺

اره من خیلی کوچیک بود فقط ۹ سالم بود 😔

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

من دقیقا شب سال تحویل پریود شدم ولی مهم نبود برام تازه چقدر انرژی داشتم و از همون بچگی هم چون ورزش میکردم

اون روز خیلی پر انرژی بودم داشتم ورزش میکردم مهم نبود برام ۱۲ سالم بود 😂

نظری ندارم بخدا