blurose مدیر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 29 عنوان وام فرزنداوری(بانک سپه) | مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 25 پست یکی دو ماه پیش ثبت نام کردیم،چقدر طول میکشه تا بدن؟۱۹۸۷ تا جلومونه تو استان۴۰ تا تو شهرستان امروز | 00:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مارچمالو عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 43 منم تو بانک سپه حساب دارم امشب برام پیام اومد قرار جمعه از ساعت ۱ بامداد به مدت شیش ساعت به اختلال بخورهربطی به سوالت نداشت اما گفتم بدونی 🍓
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 34327 سلام عزیز میشه ممو راهنمایی کنید ثبت نامش چی میخواد از کجا بدونم کدوم بانک زودتر میده من فرزند اوله به همه بچه ها میدن ولی بچه چندم، رقمش فرق داره
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 34327 منم تو بانک سپه حساب دارم امشب برام پیام اومد قرار جمعه از ساعت ۱ بامداد به مدت شیش ساعت به اختلال ب ... ای بابا، شانس مامان من.برای شنبه یه کار واجب داره، قرار پولشم بریزن تو سپه
ریشنا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 7215 زمان جنگ چیه؟الان رو دارم میگم یه سری بانکهای سپه توی شهرای بزرگ هک شدهانگار ایران زندگی نمیکنیکل حس ... واسه شایعه سازی این حرفها ..خودم تو اقوام از همه قشر دارم نظامی و سپاهی و.....همشونم تو بانک سپه ..اصلنم ندیدم بگن همچی چیزی رو ...ریپ نزن به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀
مارچمالو عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 43 ای بابا، شانس مامان من.برای شنبه یه کار واجب داره، قرار پولشم بریزن تو سپه دقیقا برای منم همین اتفاق افتاده یکی یه مبلغی برام زده اما پیامش برام نمیاد هنوز تو حساب ننشسته 🍓
نون_و_ريحون عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 4447 واسه شایعه سازی این حرفها ..خودم تو اقوام از همه قشر دارم نظامی و سپاهی و.....همشونم تو بانک سپه .. ... آدم وقتی چیزی رو از نزدیک میبینه دیگه اسمش شایعه نیستتو ریپلای کردی بعد به من میگی رییییییپ نزن؟حرف زدی جوابتو بگیر مزاحم نشو ⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 34327 دقیقا برای منم همین اتفاق افتاده یکی یه مبلغی برام زده اما پیامش برام نمیاد هنوز تو حساب ننشسته مامان من کارت مستمریش سپه.حتما باید شنبه بره سراغ اون کارش .امیدوارم مشکلی پیش نیاد براش
مارچمالو عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 43 مامان من کارت مستمریش سپه.حتما باید شنبه بره سراغ اون کارش .امیدوارم مشکلی پیش نیاد براش امیدوارم کارتونو بتونید انجام بدین وقتی براتون پیام نیومده شاید مشکلی نیست ولی برای من امروز غروب پیام اومد 🍓
blurose مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 29 مامان من کارت مستمریش سپه.حتما باید شنبه بره سراغ اون کارش .امیدوارم مشکلی پیش نیاد براش اوکی میشه شنبه انشاالله نگران نباش یه بروزرسانی ساده هست
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 34327 امیدوارم کارتونو بتونید انجام بدین وقتی براتون پیام نیومده شاید مشکلی نیست ولی برای من امروز غروب پی ... گوشی مامانم میاد.من خونه خودمم، اون بنده خدا هم خیلی اهل گوشی و ... نیست.حتی تا مدتها اون یه تومن که میزدن به تجارت از حقوقش خبر نداشت.همین سایت یه بنده خدا ، خدا خیرش بده، گفت.من بهش اطلاع دادم
مارچمالو عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 43 گوشی مامانم میاد.من خونه خودمم، اون بنده خدا هم خیلی اهل گوشی و ... نیست.حتی تا مدتها اون یه تومن که ... عه خب پس چک کنید براش ایشالا که اوکیه 🍓