من یک عدد طلا دوست و حسابگر هستم ولی شادی ک تو خرید چند تیکه لباس هس تو طلا نیس فقط پس انداز و پشتوا ...
دقیقا باهاتون هم نظرم
با این تفاوت که من ولخرجم و اصلا اهل حساب کتاب نیستم و از طلا خریدن بدم میاد پس اندازمم همیشه میگم درحدی باشه که خدایی نکرده اتفاقی افتاد یا بیمار بودم بتونم خرج دوا درمونم کنم در همین حد نه همش طلا جمع کنم
اخه بجز لباس و اکسسوری چیز دیگه نیاز ندارم که خرج اون کنم از پس انداز الکیم خوشم نمیاد من همیشه در حدی پس انداز میکنم که اگه خدایی نکرده اتفاق بدی برام افتاد یا بیمار بودم خرج دوا درمونم کنم همین بقیشو خرج میکنم دنیا دوروزه👌
دقیقا باهاتون هم نظرم با این تفاوت که من ولخرجم و اصلا اهل حساب کتاب نیستم و از طلا خریدن بدم میاد پ ...
من بیش ازحد ترس آینده دارم و نه از خونه پدر در رفاه بودم نه از خونه شوهر زندگی نرمالی دارم ولی خب با حقوق کارمندی اگه الان جمع کردم کردم نکردم ده سال دیگه یچیزیم کهنه بشه بخوام بخرم ندارم پس بهتره قناعت و درست خرج کردن رو انجام بدم ولی درحد اعتدال گاها خیلی هزینه میکنم برا خودم و واقعا خوشحال میشم حتی برا بیرون رفتن ذوق بیشتری دارم و هیچی قشنگتر از شیک پوشی و خونه زندگی شیک و ساده زیبا نیس