2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی موذیه

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 55 پست
به بچه یاد بده حرف خونرو بیرون نزنه

یادش دادم ولی خب میبینی یه جیزایی میگه ک شاید مهممم نباشه اما من کلا خوشم نمیاد بچمو جذب خودش کنه بچه هم بچه بامحبتیه میگه اینو خریدم اونو خریدم گفتم نگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توقع داره هربار کهزنگ میزنم یا زنگ میزنه من گوشی رو بدم به بچه باهاش حرف بزنه خب مادر محترم تو وقتی ...

انقد موذی ان ک

من بچم هنوز کوچیکه

از الان مادرشوهرم میگ بچه بزرگ شه دیگه هیچیو نمیتونین ازما قایم کنین اون همرو ب ما میگه😐

منم خواستم حرصش بدم گفتم خب بگه مگ چیکار میکنیم.کتکش میزنیم مگ؟

اسی به بچت یاد بده حرفای خونه رو تعریف نکنه. بعد هرچقد میخاد صحبت کنه

حرف مهمی نبود ولی این بچه زیادی خودشو میبیتش تا زنگ میزنه میچسبونه خوشم نمیاد نمیدونم چیکارکنم ازدستش

انقد موذی ان کمن بچم هنوز کوچیکه از الان مادرشوهرم میگ بچه بزرگ شه دیگه هیچیو نمیتونین ازما قایم کنی ...

چه رک حرف میزنه

مادرشوهرمن فکر میکنه بچه مال خودشون بچم بهش میگفت مامان یکلام نمیگفت من مامان بزرگتم چون ب بچه میگه مامان بچم کوجیکه

چه رک حرف میزنهمادرشوهرمن فکر میکنه بچه مال خودشون بچم بهش میگفت مامان یکلام نمیگفت من مامان بزرگتم ...

مادرشوهرمن تو ماه اخر بارداری برگشت گفت فکر کردی بچه مال توعه؟مال ماست.انقد حالم بدشد و گریه کردم.چون تو بارداری روحیه حساس ترم میشه.ضریان قبل بچم ضعیف شده بود هی میرفتم نوارقلب بگیرم

خدا لعنتش کنه هیچوقت نمیبخشمش

شایدم کاری براش پیش اومده نمیدونم

ن بابا چکاری انقد این ب دوستاش زنگ میزنه ب همه مثل بچهای نوجون میمونه انقد زورش میگیره از یچیزی تا زهرشو نریزه اروم نمیشه باسکوتش با سیاست ن باحرف

مادرشوهرمن تو ماه اخر بارداری برگشت گفت فکر کردی بچه مال توعه؟مال ماست.انقد حالم بدشد و گریه کردم.چو ...

میگفتی حتما بچهای خودتم مال خودت نیستن فقط بارکش حمالشون بودی