2777
2789
عنوان

میگم خانمای مذهبی میاید خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 37 پست

اوایل دوره بیست سالگی یه فاز جوگیری آدم داره حس میکنه کار خاصی باید انجام داد واسه کیفیت زندگی

اگه رشته تون رو دوست ندارین و حال پزشکی خوندم ندارین بهتره یه رشته یا شغلی که دست یافتنیه و دوسش دارین رو انتخاب کنین این اولین قدم و مهم ترین کمک تون به زندگی اینه!

ورزش کنین

یه هنری چیزی رو یاد بگیرین

تراپی برین

به نماز اول وقت عادت کنین و نماز شب

دوستای جدید پیدا کنین چون روابط اجتماعی سرمایه ارزشمندیه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
آخه شما بگو یک دختری که نمیزارن اصلا بیرون از خونه بره چه کمکی میتونه بکنه به امام زمان

حفظ قران عالیه برکت میاد توزندکی چه دنیا چه برای آخرت

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خیلی با همین گوشیت فضای مجازی میتونی آگاه سازی کنه مردم با امام شون آشنا کنی میدونی ثوابش چیه د ...

چجوری آخه

وقتی خودم هیچی از امامان جز اسمشون نمیدونم

کنکورم دارم به خدا

دانشگاه

همه چیز قاطی شده

میدونید البته از 16 تا 18 سالگی فقط پای کتاب هام بودم البته تشریحی

الانم که 3 سال هست دانشگاه میرم فقط برای گذر روزمرگی

نمیدونم چی کار کنم

میخوام درس بخونم برای پزشکی ولی اصلا خودمو موجود بی ارزشی میبینم خیلی تا حدی که خودمو خیلی موجود بی ارزشی میبینم

من روششو بلدم اما اگه کلاس بری خیلییی بهتره چون بدون کلاس سخته ...اگه نمیتونی بری کلاس انلاین پیدا ک ...

چه کلاسی خوبه برم

تهرانم

خودتون کلاس رفتید براش

اسی همیشه خدا رو حاضر وناظر بر کارهات ببین وهرکارخوبی که میکنی بگو برای رضای خدا

قرآن رو هم باترجمش بخون ونماز اول وقت

امیدوارم موفق بشی

وسعادتمند

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

میخوای بقیه عمرت به هدر نره برای امام زمانه خودت کار کن امام هم عصر خودت

امام هم عصرماکیه الان؟

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...