راایاااا_جون مدیر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 409 عنوان سوختگی با پوشک | مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 52 پست هر موقع جیش میکنه سریع عوض میکنمپودر و پماد کالاندولا هم میزنم ولی باز تاول میکنه 😭چیکار کنم ؟؟؟ دیروز | 00:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راایاااا_جون مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 409 دکتر بیخود کرد این چه کاریه زنگ بزن۱۱۵بپرس بخدا هیلی از دکترا خر شدن عههههههه هعییی چی بگم با این قیمت پوشک خودمم دوست ندارم روزی ۷ ۸ بار جیش میکنه ولی دکتر تاکید کرد که دستشویی نباید بره که زور بزنه باید یواش یواش جیش کنه برا همین پوشک کن 🌚حقوق این ماهم که سر ختنه و پوشک رفت
atrisaa1362 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 10947 آخه نباید آب بخوره چاره ای ندارم اره الان دیدم نوشتی ختنس نمیتونی دستمال تمیز ورداری یکم نم دارش کنی من برای پسرم اینکارو میکردم چون به شدت به دستمال مرطوب حساسیت داشت وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
راایاااا_جون مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 409 اره الان دیدم نوشتی ختنس نمیتونی دستمال تمیز ورداری یکم نم دارش کنی من برای پسرم اینکارو میکردم چون ... امتحان میکنممم ممنون ✨
راایاااا_جون مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 409 خب بد نیس؟ بچه کوچیک هم کلافه میشه چه برسه 6 ساله معمولا دامن میبستن اخه چی بگمم دکتر گفته تأکیدم کردوالا این که بهش ساخته تا عوض میکنم دوباره خیسه 😑یعنی دیگه حتی نمیصرفه شلوار پاش کنم 🌚
راایاااا_جون مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 409 بنظرم پوشکش نکن بزار هوا بخوره. یچیز دامن مانند پاش کن. دکتر تاکید کرد خودمم خسته شدم از بس عوض کردمش🥲
سحرمامانم عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 6876 هعییی چی بگم با این قیمت پوشک خودمم دوست ندارم روزی ۷ ۸ بار جیش میکنه ولی دکتر تاکید کرد که دستشویی ... بخدا من نشنیدم بهش بگو پسرم تا جیشت اومد برو این چه مدلیه دیگه ...یک عدد آدم...
___رونیکاجون___ عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 9648 دکتر تاکید کرد خودمم خسته شدم از بس عوض کردمش🥲 دکترو ولش کن. به پسرت بگو تا جیشش اومد بهت بگه ببریش دستشویی. 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
atrisaa1362 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 10947 چی بگمم دکتر گفته تأکیدم کردوالا این که بهش ساخته تا عوض میکنم دوباره خیسه 😑یعنی دیگه حتی نمیصرفه ش ... الهیی بچه 🥲😂همسن پسر منه گل پسرت ارهه پسر منم تند تند میره دستشویی کلیه هاشون خوب کار میکنه 😂 وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
راایاااا_جون مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 409 بخدا من نشنیدم بهش بگو پسرم تا جیشت اومد برو این چه مدلیه دیگه نمدونم بعدش چیکار کنم اصلا دیگه حرف جیش نمیزنه میرم آشپزخونه میام میبینم پوشکش بزرگ شده عوض میکنم ۵ دقیقه بعد دوباره خراب میکنه 😭
راایاااا_جون مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 409 دکترو ولش کن. به پسرت بگو تا جیشش اومد بهت بگه ببریش دستشویی. جای ختنه اش مشکلی پیش نمیاد؟🥲
سحرمامانم عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 6876 نمدونم بعدش چیکار کنم اصلا دیگه حرف جیش نمیزنه میرم آشپزخونه میام میبینم پوشکش بزرگ شده عوض میکنم ۵ ... بنظر من نکن این کارو بچتو بد عادت کردی حالا بازم از چند تا حراح دیگه بپرس ببین جوش خورده زخمش اگه تموم شده نکن اینکارو ...یک عدد آدم...
راایاااا_جون مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 409 الهیی بچه 🥲😂همسن پسر منه گل پسرت ارهه پسر منم تند تند میره دستشویی کلیه هاشون خوب کار میکنه 😂 اره والا 😭دیگه بدون شلوار گذاشتمش تا جیش میکنه سریع متوجه بشم عوضش کنم 🥲
راایاااا_جون مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 409 بنظر من نکن این کارو بچتو بد عادت کردی حالا بازم از چند تا حراح دیگه بپرس ببین جوش خورده زخمش اگه تم ... آخه فک نمیکردم انقد وابسته بشه حتی نمیگه خیس کردم خودم باید برم چک کنم دیگه شلوار پاش نکردم که هر موقع جیش میکنه سریع عوض کنم 😭یعنی سرعتی و پشت هم کار خرابییی داره 🌚😑
atrisaa1362 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 10947 اره والا 😭دیگه بدون شلوار گذاشتمش تا جیش میکنه سریع متوجه بشم عوضش کنم 🥲 اره بابا حق داری سخته بنظرم با دو سه تا دکتر دیگه که معتبر باشن باز حرف بزن یا پسرتو ببر نشونشون بده چون دیگه به یه چیزی عادت کنن پدرمون درمیاد تا از سرشون بندازیم وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
سحرمامانم عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 6876 آخه فک نمیکردم انقد وابسته بشه حتی نمیگه خیس کردم خودم باید برم چک کنم دیگه شلوار پاش نکردم که هر مو ... براش توضیح بده که داره خوب میشه و باید جلو خودش رو بگیره و با این کارش تو خسته میشی ...یک عدد آدم...