2777
2789
عنوان

تو کامنتا حاضر جوابی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 7673 بازدید | 223 پست
مادرشوهر همیشه نگران زندگی پسرش باید باشه وگرنه عروس و خانوادش ک دل نمیسوزونن

اره راس میگی اینو😂

درونم جنگ است،نه بین شر و خیر ،بلکه بین من و من ،بین کودکی ام که هنوز عشق می‌خواهد؛و بالغی که یاد گرفته فقط دوام بیاورد،و در این میان نه پناهی هست و نه آغوش امن، فقط سکوتی که همه چیز را در خودش می بلعد.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌۱۴۰۴/۸/۲۶

اونموقع که پسرت موس موس میکرد ودم دانشگامون پلاس بودشما مشغول درس دادن به دخترت بودی چحورشوهربدبختش ...

باز خوبه من یکیو پیدا کردم دخترمو بهش چپوندم بدبخت تو رو هیشکی نمیگیره 30 سالت شده دیگه همسن تو بودم سه تا بچه داشتم چهارمی هم توراه بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونموقع که پسرت موس موس میکرد ودم دانشگامون پلاس بودشما مشغول درس دادن به دخترت بودی چحورشوهربدبختش ...

باز خوبه من یکیو پیدا کردم دخترمو بهش چپوندم بدبخت تو رو هیشکی نمیگیره 30 سالت شده دیگه همسن تو بودم سه تا بچه داشتم چهارمی هم توراه بود

مادرشوهر همیشه نگران زندگی پسرش باید باشه وگرنه عروس و خانوادش ک دل نمیسوزونن

اره همیشه باید مثل مرد عنکبوتی تار ببنده به گوشه های زندگی پسرش

حواسش به همه چی باشه

تا بگیم بالا چشمت ابرو

میگه من زن مرد عنکبوتی ام

صلاح تونو میخوام 😂😂😂😂

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

اره همیشه باید مثل مرد عنکبوتی تار ببنده به گوشه های زندگی پسرش حواسش به همه چی باشهتا بگیم بالا چشم ...

🤣🤣🤣

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

ما جایی اصلا خواستگاری نرفتیم شما واسطه فرستادین همش انقدر دختر امده جلو چش پسر من رژه رفت تا خامش ش ...

انگار یادت نیستا پسرت داشت به خاطر دخترم خودشو میکشت دیگه نخواستیم یه خون بیفته گردنمون وگرنه صدسال سیاه دخترمو به پسرت نمیدادم

خودت چی هستی؟ زردقناریصبح دیدمت روح دیدمانگار آش دوغی

حداقل برقا بره مثل داداش سیاه تو گم نمیشم

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

انگار یادت نیستا پسرت داشت به خاطر دخترم خودشو میکشت دیگه نخواستیم یه خون بیفته گردنمون وگرنه صدسال ...

عزيزم واقعا حیف اسم گذاشتیم رو دختر شما وگرنه نشونتون میدادم کی گیر کیه🤨

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی