2821
2789

من ۳۸ سالمه دیگه جوون نیستم واسه شماها ناراحتم چندروز فقط گریه میکنم داغونم

هیچگاه مردمانت را دشمن وعناصر دشمن مخوان؛ زیرا دو اصل دارد:یا اینقد ظالم بودی که مردم خودت دشمنت شده اند یا اینقدر ضعیف بودی که دشمنانت مردمت را کنترل می کنند. دردناکترین چیز دنیا این است که انسان حقش را آرزو کند ❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ۳۸ سالمه دیگه جوون نیستم واسه شماها ناراحتم چندروز فقط گریه میکنم داغونم

چرا جوان نیستی عزیزم اتفاقا ۳۸ سالگی جوانی هست همین شده تو اوج جوانی هم پیر شدیم

خدا هست و این کافیست 

چرا جوان نیستی عزیزم اتفاقا ۳۸ سالگی جوانی هست همین شده تو اوج جوانی هم پیر شدیم

اگرم باشم نه به اندازه اون ۱۷ ساله ها اون ۲۰ساله هایی که ...

هیچگاه مردمانت را دشمن وعناصر دشمن مخوان؛ زیرا دو اصل دارد:یا اینقد ظالم بودی که مردم خودت دشمنت شده اند یا اینقدر ضعیف بودی که دشمنانت مردمت را کنترل می کنند. دردناکترین چیز دنیا این است که انسان حقش را آرزو کند ❤

وای چه زود پیر شدم من ۳۲ سالمه

من که چیزی از جوونی وزندگی نفهمیدم امیدوارم بچه های الان مثل ما نشن

من که چیزی از جوونی وزندگی نفهمیدم امیدوارم بچه های الان مثل ما نشن

کلی تلاش کلی کار کلی درس هیچ چی آخر سر نگران اینم که ....اوه خدایا جوانی ما فقط با ترس با استرس گذشت حسرت یک تفریح یک خوشی

خدا هست و این کافیست 

کی هست میشه توضیح بدی😁

مخبر سایته اسکرین شات میگیره میفرسته برا فتا

بنية هلاكه وأن يموت معذبا، صلوا على محمد وآل محمد، اللهم آمين❤️ اللهم عجل لولیک الفرج 🤲 ❤️درخواست دوستی نده