2777
2789
عنوان

خاستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 34 پست

چطور انتخابت کوچیکتره

خیلی یجوریه بیخیالش شو

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا دیر بزرگ میشه واسه همین میگن زن کوچیک تر باشه مرد بزرگ تر چون واقعا به مردا کوچک تر یا حتی گاهی ...

دقیقا یه سری رفتاراش به دلم نمی شینه

درخواست دوستی قبول نمیکنم 🤫🤫🤫

اون دنبال همسر نیست دنبال مامانه

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.
بگو خوشت نمیاد اگر ادامه داد کنسل کنبعدا هی میره رو مخت روانتو بهم میریزه سنش کم نیست که انقدر دلقک ...

حالم بهم میخوره از دلقک بازی

خودم جدی ام خیلی

درخواست دوستی قبول نمیکنم 🤫🤫🤫

شما دخترا چرا اینجورین سن که مهم نیست من خودم دخترایی که خوشم اومده و سنشون بالا بوده اصلا بهم توجه ...

نگفتن سن گفتن رفتاراش بچگانس خب این خیلی سخته کناراومدن باهاش

اگر مسئله سن بصورت کلی برات خیلی مهم هست احتمال خیلی زیاد همیشه گوشه ذهنت هست این موضوع، حتی اگه رفتار بچگانه نداشته باشه حساسیتت زیاد میشه. ولی اگر برات مهم هست ولی نه آنقدر زیاد، خب از جنبه های مختلف ببین شرایطش رو و سعی کن واقع گرایانه ببینی رفتار بچگانه ای داره یا نه مثلا از اطرافیان بپرس که بنظر اون ها هم همینطوره یا بخاطر سنش گارد ذهنی پیدا کردی

به شخصه نظرم اینه مرد ده سال بزرگتر باشه هزاران بار بهتر از اینه که ۱ سال کوچیکتر باشه

من تعجبم شما دخترا با خودتون چند چنین اگه یکی بره با ده سال کوچکتر میگین پدوفیل

خوشبحال خارجی ها براشون این چیزا مهم نیست

مرد