2777
2789
عنوان

براش دعا گرفتم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره گلی ولش کن به نظرم چقد هزینه کردی؟اگه برات هزینش مهم نیس که به نظرم کلا ولش کن من خودم هم حس خوب ...

دومیلیون و پانصد هزینه کردم

الان خیلی زورم میاد چون نیاز داشتم خودم پول😂

اصن برگرده خودم ردش میکنم خیلی با حرفاش دلسردم کرد

کاش قبل اینکه این دعاهارو بگیرم این حرفارو بهم میزد و بهونه میگرفت

الان میگم انجام بدم میگم فقط رو درس و کارم تاثیر نزاره؟؟ از همین میترسم

تاوانش چیه ؟اسم خودمو ومادرمو دادم طرف رایگان میخاد انجام بده

دعا ممکنه تاثیر بزاره ولی به خودت برمیگرده از طرفی کسی دعارو مجانی انجام نمیده اگه داره اینکارو میکنه یا واقعا نمیدونه چیزی یا داره استفاده میکنه ازت

دومیلیون و پانصد هزینه کردمالان خیلی زورم میاد چون نیاز داشتم خودم پول😂اصن برگرده خودم ردش میکنم خی ...

ببین تأثیر که میزاره قطعا مخصوصا اگه رحمانی نباشه و موکل کافر بخواد برات خواستتو انجام بده

حالا ممکنه الآن متوجه نشی ولی بعد ی مدت مثلا یهو بی دلیل خونتون خدایی نکرده ممکنه بحث های سنگین پیش بیاد رابطتت با دوستات خراب بشه بیماری خدایی نکرده و... ازین مسائل منفی که دعا میکنم گرفتارشون نشی چه خودت چه خانوادت و حتی اون فرد

ببین تأثیر که میزاره قطعا مخصوصا اگه رحمانی نباشه و موکل کافر بخواد برات خواستتو انجام بده حالا ممکن ...

اینجوری ترسیدم

ولی نمیدونم چیکار کنم هم میخوام انجام بدم ببینم میشه یا نه

وقتی ام شد اصن خودم طرف رو رد میکنم بره پی زندگیش

حالا که اون دعا نویس دیگه خرش از پل گذشته و من پولشو دادم به نظرت برم بهش بگم دیگه دلسردم ازش نمیخوام انجام بدم یا اگر انجام بدم تاثیر منفی رو زندگی خودم نمیزاره؟؟

اینقدر گیرم دیگه خل شدم

کاش حداقل مطمئن می شدی یه.ودی نباشه کاش اصن نمی گرفتی به نظرم

نه نه از اونا نیست

اصالتا برای جایی هست که خودم زندگی میکنم ولی یک شهر دیگه الان زندگی میکنه

اصن جادوگر نیست ببین اول اسم و اسم مادر رو میگیره اگر به صلاحت باشه میگه آدم خوبیه و کلی مشخصات دقیق از اون فرد میده

بعد اگر به صلاحت باشه برات انجام میده اگر نباشه انجام نمیده

واسه همینه میگم جادوگر نیست

نه نه از اونا نیست اصالتا برای جایی هست که خودم زندگی میکنم ولی یک شهر دیگه الان زندگی میکنه اصن جاد ...

جالبه پس ممکنه رحمانی باشه با این اوصاف که میگی هرکاری رو انجام نمیده به تو چی گفت گفت انجام بده؟مطمئنی به همه ی چیز نمیگه؟

جالبه پس ممکنه رحمانی باشه با این اوصاف که میگی هرکاری رو انجام نمیده به تو چی گفت گفت انجام بده؟مطم ...

نه به همه یک چیز نمیگه

ما قبلا مشکلاتی داشتیم توی زندگیمون که خدارشکر رفع شد و پیش همین آقا رفتیم مشخص شد برای مامانم طلسم سیاه گرفتن و بعد از دعا دادن به مامانم دیگه مشکلات و مریضی های مامانم خوب شد

و استخاره قرآن هم میگیره اگر به صلاح نباشه نمیده

من ازش پرسیدم گفتم این مرد دوستم داره یا نه برای من بد نمیشه گفت نه فقط تحت فشار شدید خانواده اش هست وگرنه خودتو دوست داره دلش پیش خودته اما خانوادش گیر دادن باید همین چند ماهه با یکی عقد کنی

نه به همه یک چیز نمیگه ما قبلا مشکلاتی داشتیم توی زندگیمون که خدارشکر رفع شد و پیش همین آقا رفتیم مش ...

ای وای چه غمگین دلمم سوخت برای اون آقا و شما

انشالله هرچی خیره

پس فک میکنم ایشون سید هستن و تو زمینه سرکتاب و این مسائل فعالیت می کنن ولی کاش همین مسیر رو با نذری دعایی چیزی از خدا میخواستی و انجام میدادی شاید اصن زمان خودش همه چیو درست کرد و اون آقا برگشت

بازم هرچی خیره و صلاحته

اختیار دست خودته گلی امیدوارم بهترینها رقم بخوره برات🌱