2777
2789
عنوان

خواهرمو زدم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 33 پست
مادرتون چرا نمیخره؟

میگه ضرر داره موهاش میریزه خواهر چندین ماه میگه میخوام انشاالله حقوق بگیرم خودم میخرم براش

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگه ضرر داره موهاش میریزه خواهر چندین ماه میگه میخوام انشاالله حقوق بگیرم خودم میخرم براش

پس بهتره حرف مادرتون را گوش بدید سعی کن جور دیگه از دلش دربیاری.

پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک .
خیلی ناراحت نباش پیش میاد بین خواهرا🥲ولی باهم آشتی کنین . از دلش در بیار

اشتی میکنه ما خواهریم فردا کلی خوراکی براش میگیرم

اوووو کوچیک نیست پس فک کردم ۴ ۵ سالشع بری طرفش دور بر نداره؟

برداره من حق نداشتم ی نوجونو بزنم! اشکالی نداره

پس بهتره حرف مادرتون را گوش بدید سعی کن جور دیگه از دلش دربیاری.

قبلش با مادرم صحبت میکنم بعدم خیلی تو کارام بهم کمک کرده حقشه

گرفتی زدیش میگی بد هم زدیش حالا میپرسی شامپو برای موهاش ضرر نداره؟ نه ضرر نداره خودت بیشتر براش ضرر ...

حمله ی عصبی بهم دست داد به خدا قرص ارام بخش خوردم الان به خودم اومدم

خب اون اول زد منم نتونستم خودمو کنترل کنم! بعدم شاید بزنمش ولی حاضرم جونمم براش بدم

عیییی خدا من زورم از خواهریزرگترم بیشتره ها اما تو دعوا اونمثل چکش بود دستاش بد میزد🤣🤣🤣 دست میکرد تو موهام میکشید یه تپه مو میکند بعد هرکدوم میرفتیم تو یه اتاق اونم تپه مو منو که تو دستاش بود نگاه میکرد عذاب وجدان میگرفت گریه میکرد برام بعدشم با نامه نگاری اشتی میکردیم ای من قربونش برم

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
عیییی خدا من زورم از خواهریزرگترم بیشتره ها اما تو دعوا اونمثل چکش بود دستاش بد میزد🤣🤣🤣 دست میکرد ...

منم بعد اینکه زدمش نشستم کلی عر زدم

حمله ی عصبی بهم دست داد به خدا قرص ارام بخش خوردم الان به خودم اومدم خب اون اول زد منم نتونستم خودمو ...

ماهم همین بودیم الان میشینیم باهم تعریف میکنیم انقد میخندیم

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔