2777
2789
عنوان

سمی ترین تاپیک😂

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ا ق د س الویه خیلی سم بود

تو مگه بودی اون موقع😆

اسمش در حد تاپیک سیاسی غیرمجاز هست😁

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

ماجرای اق د س الویه چیه من نمیدونم😁

یه دیوونه بود برای خوشامد شوهرش هر غلطی میکرد

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

اره بابا اون زنه بود شوهرش روزنامه میبرد حموم بهش مشکوک شده بود اونم خیلی باحال بود 😂😂

اینو نمیدونم ولی یکی بود میگفت شوهرم با تلسکوپ یا دوربین خونه همسایه هارو دید میزنه😅

اینو نمیدونم ولی یکی بود میگفت شوهرم با تلسکوپ یا دوربین خونه همسایه هارو دید میزنه😅

وا من کجا بودم ندیدم

مردم دیوونه شدن😂

خدایا..لااقل یکی از آرزوهامو برآورده کن.. معلم آینده بشم

یکبار خواهرم با دوربین محله رو دید میزد از طبقه دوم ک خونش بود بعد دید دیوونه محله ک اسمش نمیگم بالای پایه برق رفته دراز کشیده 😁😂😂

افغانیه هم باحال بود هی میومد فوش میداد به ن ی ن ی یار و چرت و پرت میگفت میرفت سایتو بهم ریخته بود یه تنه ۱۰۰ تا خط داشت لعنتی تعلیق براش شوخی بود

لایک نکن 🤨
وا من کجا بودم ندیدممردم دیوونه شدن😂

یکی دیگه بود میگفت خواهرشوهرم آنقدر بیکلاسه موهاشو سشوار نمیکشه🤣🤣🤣پدرشوهرم خیلی بی کلاسه پیکان داره...

دیگه من و چند نفر بودیم سوژه اش کردیم یه تاپیک زدیم هی مسخره میکردیم یادش بخیر

تاپیک گروه پیکان سواران بجز پدرشوهر فرفره😁😆

افغانیه هم باحال بود هی میومد فوش میداد به ن ی ن ی یار و چرت و پرت میگفت میرفت سایتو بهم ریخته بود ...

😂😂