2777
2789
عنوان

خارش بعد از لیزر co2 دوشنبه لیزر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 33 پست
نه لیزر موعلت خارش پوست بخاطر ترمیم و بازسازی پوسته چون الان حساسه خیلی خارش داره فک کنم پیک خارش ام ...

نمیدونم الان بتامتازونم بزنم؟ یا نگران خارش نباشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه. مت که خیلی راضیم. اگه رنگ پوستت روشنه نتیجه عالی میشه

شما هم انجام دادی ؟ چرا نمیگی عزیزم من اینجا بال بال میزنم یکی پیدا شه بگه انجام دادم خخخخ

چند جلسه انجام دادی؟ من بار اولمه سابسیژنم یه جلسه انجام داد ولی تاثیری نداشت

شما هم انجام دادی ؟ چرا نمیگی عزیزم من اینجا بال بال میزنم یکی پیدا شه بگه انجام دادم خخخخچند جلسه ا ...

ساکسیژن تنها تاثیر نداره. من یک جلسه سابسیژن و ۴ جلسه co2 یعنی بگم سال بعدش هر کی منو میدید میگفت چیکار کردی چقدر خوب شدی جوون شدی. الانم توی فامیل و دوستام بهم میگن پوست بلوری یا میگن مهتابی. چون پوستم مثل مهتابی درخشان شده😅

ساکسیژن تنها تاثیر نداره. من یک جلسه سابسیژن و ۴ جلسه co2 یعنی بگم سال بعدش هر کی منو میدید میگفت چی ...

توروخدا؟! وای یعنی واسه منم میشه

جای جوشت گود بود عکس قبل و بعد نداری؟

توروخدا؟! وای یعنی واسه منم میشه جای جوشت گود بود عکس قبل و بعد نداری؟

من جای جوش نداشتم.

ار اف فرکشنال انجام دادم. تقریبا ۸ روز پیش.

یه روز اول صورتم خیلی زخم و قرمز بود. بعدش صورتم پوسته ریزی کرد و خوب شد . الان زخم ندارن و جای زخم هم ندارم.