2777
2789
چون میتونستم پزشکی قبول بشم ولی خانودم نذاشتن و استعدادم رو نابود کردنخدا خانواده بد نصیب هیچ کس نکن ...

چرا نزاشتن؟ چرا نباید موفقیت بچشونو نخوان؟

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ منم در حدی که بچمو سقط کردم نیاد این گوه هارو ببینه فکر میکنم سمی تر از خانواده شوهر من اصلااااال ...

وا براي كسي ك ميشه از زندگي بيرونش كرد

و تمام بشه ماجرا ادم مرگ ميخواد،

زندگي بدون شوهر مگه چقدر سمي ك شوهر داشتن بد

بهش بچربع در حد يك سقط كني

💕

درک نشدن از شوهر.مانع ارتباط با خواهرام. بد دلی شکاکی.تو قفس زندگی کردن.ولی خودش میگه بهترین زندگیو داری.ذارن بهت حسادت میکنن.نمیدونم می ب زندگی زندانی من از نظر او حسادت میکنه.زندگی که جرات ندارم عروسی برادر زاده خواهرزاده برم.دورهمی هاشون برم.

منم چند روز پیش بچموسقط کردم😓

همه ی آدما نباید به هر قیمتی بچه دار بشن گرچه حق داشته باشن

همش فکر میکنم دارم خواب میبینم مگه میشه اینهمه احمق تو یه خانواده وای خدای من نمیتونم باور کنم کاش بمیرم فقط راحت بشم

همه ی آدما نباید به هر قیمتی بچه دار بشن گرچه حق داشته باشن همش فکر میکنم دارم خواب میبینم مگه میشه ...

منم مثل خودتم خانواده شوهرم اصلا ادم نیستن ولیی من شرایط جدا شدن نداشتمممو ندارمممممم چون شوهرم همیشه میگه یا مال منی یا خدا .یعنی میکشتم.تو چرا جدا نشدی

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

من دوست دارم زنده بمونم

چون به شدت وابسته و عاشق شوهرمم

چون درسمو که خیلی علاقه داشتم دوباره شروع کردم

چون تا جایی که میتونستم کارای مورد علاقمو انجام دادم و هیچ وقت واسه خودم کم نزاشتم

تنها مشکل زندگیم اینکه بچه ندارم که اونم به خدا امیدوارم

منم انگیزم شده جارو برقی عالی بخرم خونمونو عمقی تمیز کنم

بنظرم تا قبل اینکه جنسا رو گرون کنند برو بخر

الان میگن ما با دلار ۱۶۰ تومن خریدیم قیمتا رو میبرند بالا تا هفته دیگه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

تمام کسایی که میگن منتظریم بمیریم از همه بیشتر میترسن که بمیرن

نمیدونم فهمیدین چی گفتم یا نه

خدایی نکرده جنگی چیزی بشه تو هفتا سوراخ قایم میشن

تا فرصت دارین زندگی کنین

کم اوردین به روانشناس مراجعه کنین

با چیز های کوچولو شاد باشین

دنیا هنوز قشنگی هاشو داره

♡