2777
2789

بچه ها اصلا من مثه بقیه صبور نیستم، اصلا حس میکنم خیلی از مردا خوب تربیت نشدن اصلا نمیتونم بی ادبی بی تربیتی بی اصالت بودن یه مردو تحمل کنم، خواهرم میگه من سریع همه رو واسه چیرای الکی رد میکنم ولی واقعا بنظر خودم دلایلم معقوله، نمیدونم مشکل از منه یا اونا؛ آخه خودم زندگی خوبی دارم هم موقعیت خوبی دادم هم خانواده ی خوب میگم چرا یه سوهان روح بیارم تو زندگیم یا باید خیلی خوب باشه یا تنهایی بهتره ولی بعضی وقتام از تنهایی و اینجور رد کردن همه خسته میشم و میگم نکنه واقعا باید صبورتر باشم🚶♀️🚶♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس اون سوهان روح بشه توام همون میشی😂😂😂 این فکرا رو نکن درست بشناس طرفو . بالاخره همهههه ادما ی ...

اره قبول دارم منم اخلاقای بدی ممکنه داشته باشم ولی واقعا اونقدر آزاردهنده نیس، ینی اعضای خانوادم از اخلاقم راضین زیاد آزاری ندارم🚶♀️🚶♀️

زندگی متاهلی واقعا فرق داره با زندگی با خانواده دغدغه ها خیلی متفاوته

آره میدونم ، من خودم توی دوران آشنایی با بعضی خواستگارم به همین حرفی که شما میگی رسیدم ؛ هروقت خواستم با یتفر آشنا بشم نهایتا به این نتیجه رسیدم زندگی تنهایی مشکلات کمتر و آرامش بیشتر داره، و اینکه اکثرا من اصلا حاضر به ادامه ی رابطه نبودم ازبس اذیت شدم ولی اونا اصرار به ادامه داشتن ، خب اگه اونم از من انقدر اذیت شده بود نباید این همه اصرار میکرد که یه فرصت دیگه بهش بدم