2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

172 بازدید | 23 پست

سلام دوستای گلم......اینکه میگن بچه کدوم سمت رحم احساس بشه جنسیتشو تعیین میکنه ایا؟؟؟؟...مثلا میگن اگ قبل از پایان 4 ماه ک حرکات بچه شروع میشه نینیو سمت راست رحمت حس کنی بچه پسره یااگه سمت چپ حس کنی نینی دختره حقیقت داره ؟؟؟ اونای ک حامله ان وجنسیت بچشون میدونن جواب بدن 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من نی نی م سمت چپ و پسره😍

منفی جون اسمت چ بایاله.....میشه ازعلایمت بگی...منم الان هفته 13 هستم وهیچ تهوع یاحالت خاصی ندارم نینیمم هیچ سمتی حس نمیکنم سونومم سالم بود دوس دارم پسر بشه البته سالم باشه 

به نظر من نمیتونه صحت داشته باشه این نظریه رو اینجوری طرح کردن که یعنی اگه تخمک زن از سمت چپ ازاد شه و بارور شه دختره و اگه از سمت راست ازاد شه و بارور شه پسره !

تخمک زن فقط یک کروموزوم x داره و این اسپرمای مردن که تنوع دارن و پسر یا دختر بودنو مشخص میکنن پس به نظر من صحت نداره 

شایدم فک کنن که تخمک سمت چپ کروموزم x رو سریع تر و بهتر جذب میکنه که باعث دختر دار شدن میشه ولی خب غیر ممکن نیست که کروزوم Y رو هم همین تخمک جذب کنه و بچه پسر بشه

منفی جون اسمت چ بایاله.....میشه ازعلایمت بگی...منم الان هفته 13 هستم وهیچ تهوع یاحالت خاصی ندا ...

قربونت😊😊😊

خیلی نمیشه رو علایم حساب کرد ولی من علایمم از اول شبیه پسر بود و با بارداری قبلی م که دختره فرق داشت. 

خیلی زبر و زرنگ تر شدم همش دوست دارم کار کنم. شکمم تقریبا تیزه. سره دخترم خوشگل تر شده بودم اما الان نه.البته این یکی معمولا برعکسش هست که پسر باشه خوشگل تر میشه آدم. ویارم بیشتر از دفعه قبل بود.

انشاالله اول سالم باشه بعد اونی که دلت میخواد عزیزم😍😍

شهدا شرمنده ایم 😢
به نظر من نمیتونه صحت داشته باشه این نظریه رو اینجوری طرح کردن که یعنی اگه تخمک زن از سمت چپ ازاد شه ...

ولی تا 70 درصدش درست فک کنم دربیاد مثلا خانواده ما ابجیام پسراشون سمت راست دخترشون سمت چپ حس کردن