2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه که ی خانم هندی با دستای کثیفی که به دستاش روغن و گوجه و فلفل و اینا چسبیده بعد با همونا هم غذا ...

اینکه خوبه اونی که میاماله به زیر بغلش🤢🤢🤮

میزارم قبلنو کنار،میسازم قعله رو شنای ساحلو میسپارم قلبمو به آب🌊🦋

من تخم مرغ خرمایی که بابام با باقیمانده روغن کتلت ها درست کرده بودن روخوردم نمردم برنج مخلوط با ماکارونی سه روز پیش.غذاهای مادر شوهرمم که کم از دستپخت اصغر عنپز نداره .زنده می مونم میخورم پس ترجیحا سرخ کردنیاشون

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
تهش ی بیمارستانه دیگه خخخ

اخه سفر کوفت ادم میشه

دو روز اونجایی همش اسهال استفراغ، بی حالم میشی نمیتونی بگردی!

یکی از دلایلی که دوس ندارم برم هند همینه من عاشق غذای خیابونی و محلی ام تو کوچه خیابون و مردم گشتن، اما میگن اگه میخوایید مریض نشید باید مستقیم برید هتل پنج ستاره همونجام غذا بخورید

این که حال نمیده 🥲

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
من تخم مرغ خرمایی که بابام با باقیمانده روغن کتلت ها درست کرده بودن روخوردم نمردم برنج مخلوط با ماکا ...

صددرصد زنده میمونی اگر ی مسابقه داشتن از خارجی ها میگرفتن کی بیشتر دووم میورد برای خوردن اون غذا ها صددرصد اول میشدی!

صددرصد زنده میمونی اگر ی مسابقه داشتن از خارجی ها میگرفتن کی بیشتر دووم میورد برای خوردن اون غذا ها ...

اره خواهر ما رو با رویداد هفته بزرگ کردن😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
شما حالا روز آخر بخور سفرت خراب نشه

نمیشه شاید خوشمزه بود حیفم اومد چرا روزای قبل رو از دست دادم 😆

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

تاپیک اخرت کجا رفت؟ داشتم نظر میدادم🙄

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔