2777
2789
من متاسفانه با دیگران هم سریع اخت نمیشم

دیگه خصلتتونه کناربیاید

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسفندیم آروممبی حاشیه اماحساسیم دل نازکم زود رنجموفادارم برای دل خودمم زندگی میکنم سر سوزنی به حرف د ...

منم اینطوریم برای دل خودم زندگی میکنم و نظر دیگران ذره ای برام مهم نیست، متاسفانه زیادی مهربونم البته الان یاد گرفتم یه جاهایی ترمز کنم جلوی خودمو میگیرم و اگه کسی دلمو بشکنه کامل حذف میشه از زندگیم حتی اگه از دوریش بمیرم

❤️ تو را ای کهن بوم و بر دوست دارم❤️

منم اینطوریم برای دل خودم زندگی میکنم و نظر دیگران ذره ای برام مهم نیست، متاسفانه زیادی مهربونم البت ...

دقیقا منم همینطور

هر چی میگذره حس میکنم تنها ترم و به حذف آدما ادامه میدم

دیشب یه خوابی دیدم که تو اون خواب خیلی حالم خوب بود، وقتی بیدار شدم ولی غمگین ترین آدم دنیا بودم، من تو خواب تورو داشتم 😔💔