2777
2789
عنوان

پسر مردادی

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 38 پست

ربطی نداره داداشم مردادیه بشدت خانواده دوست عاشق بچه ها با صبر و حوصله

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بایه مردادی طرف بودم واقعا خاله زنک بود

بزرگترین پشیمونیه زندگیمه

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

من دوتا مرد مردادی تو اقوام دورم میشناسم، واقعا دور خانومشون میچرخن همه کاری براش میکنن، فوق العاده مهربون، با اخلاق، خونه زندگی به نامشونه، بد دل نیستن، خانوماشون آزادن، تحصیلاتشونو ادامه دادن، شغلای خوب، سفرهای خارج، دست و دلباز، من این دومورد که دیدم برام خوشایند بودن، ولی خودم شخصا برخوردی نداشتم! با دی هم نمیدونم

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

بیشترازماه تولد مزاجه طرفه که روی اخلاقیات موثره

دیدم مردادیه شجاع وباهیبت

وهمینطور مردادی بزدل وخاله زنک پس زیااد روماهای تولد تمرکزنکن اما مزاج دقیق تره وساله تولده طرف

مثلا متولدین سال ببر اکثراشجاع وجسورن

سال مار مرموزن

مزاج های صفراویی آدمای عصبی وتندخو ولی بااستعداد

آدمای دموی رهبران ومدیران موفق درزندگی وکار ولی کمی خودخواه

آدمای بلغنی مهربان ودلسوزاما سست وکسل کننده

آدمای سوداوی

دقیق ومنظم ولی اکثراشکاک

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!

من از تجربیاتم میگم راجب بقیه مردا مطمئن نیستم

من قبلا با یه مردادی تو رابطه بودم. واسه چیزی که واقعا بخوان خیلی تلاش میکنن ولی وقتی مطمئن بشن که به دستش نمیارن دیگه تلاش نمیکنن.

خیلیی به خودشون اهمیت میدن ولی زیاد وقت نمیذارن واسه پارتنرشون دلیلشم دقیقا اون به خود رسیدنهاست.

اشتباه نیست این کار ها ولی آدم باید وقتی وارد رابطه بشه که بتونه یه تایمی رو به پارتنر احساسیش اختصاص بده که مرادیا یا تایمشون همیشه پره یا خیلی تایم کمی آزاد دارن.

بیشترازماه تولد مزاجه طرفه که روی اخلاقیات موثره دیدم مردادیه شجاع وباهیبت وهمینطور مردادی بزدل وخال ...

چقد قشنگ یه تاپیک بزنید بیشتر توضیح بدید منم صدا بزنید شرکت کنم

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
مردادیا حرف حرف خودشونه . زودجوش هم هستن ولی احساساتین

آفرین احساسات بشدت کنترل نشده با عقل تصمیم نمیگیرند که همیشه همه میرینه بهشون احساسات

فمنیست غیر افراطی🎀آقایون سایت آبجیم هستن 💅🏼عقیده به زن سالاری✨پسرا پنیرن دست بزنی میمیرن🐀🧀

چقد قشنگ یه تاپیک بزنید بیشتر توضیح بدید منم صدا بزنید شرکت کنم

چشم حتما سرفرصت تاپیکشومیزنم واونجا بیشتر درخصوص مزاج شناسی میزارم

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!