2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی چطور میگذرع خونه داری؟

اره میاد میره میخوابه مثلا شوهر کردم

اگر از کمند عشقت بروم کجا گریزم ؟...که خلاص بی تو بند است و حیات بی تو زندان :)🥀 •. این کاربری قبلا دست ی نفر دیگه بود پس به اسم کاربریم دقت نکنید ؛)متاهل هستم 💍درخواست دوستی ندین>>>>

آره بابا من سیزده سال چسبوندم به خودم دلم براش میسوخت میگفتن اذیت نشه ، آخرش گفت همش رو مخمیالان بره ...

مردا بیشترشون قدر نشناسن آخری میگن خب انجام نمیدادی.

همون انجام بدیم بهتره دلمون آخرش نمیسوزه ب حال خودمون

آی عزیزم داری مامان میشی

🙈🙈

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

مردا بیشترشون قدر نشناسن آخری میگن خب انجام نمیدادی.همون انجام بدیم بهتره دلمون آخرش نمیسوزه ب حال خ ...

دقیقا

مامانم همیشه میگه نخوردم و نپوشیدن هی تعریف میکردن اطرافیان آخرش باباتون گفت توام بلد بودی خرج میکردی منم پیشرفت میکردم

واقعا راست میگن هر چقدر زن خرج کنه مرد بیشتر میدوه پیشرفته بیشتر میشه فقط باید باید حواسمان باشه فکر نکنه عابر بانکه هی هندونه بذار زیر بغلش

مواظب خودت باش ب خودت برس خدا مراقبت باشه💋

ممنونم مهربونم

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣