2777
2789
عنوان

فروش طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیوار که اصلا . مرسی

عزیزم نفروش بازم میره بالا

صبح تا شب یه تومن یه تومن میزاره روش چرا میفروشی آخه

من بخاطر خودت گفتم وگرنه صد در صد من گوه خوریش بهم نیومده به من چه

به درک اسفل السافلین

عزیزم نفروش بازم میره بالاصبح تا شب یه تومن یه تومن میزاره روش چرا میفروشی آخهمن بخاطر خودت گفتم وگر ...

قشنگ نمیتونین صحبت کنین؟! منم میدونم داره میره بالا اما خونه انتخاب کردم میخوام معامله کنم چون ملک تو شمال داره سر به فلک میکشه. فروشنده منتظر نمیمونه واسه من

مثلا چقد زیر قیمت میگیرن؟

خرید از دیدگاه خریدار

مثلا امروز تابلو طلای خام19.800 بوده برفرض از شما 19.600 میخرن یعنی یه مبلغی کمتر از تابلو

حتما طبق فاکتورات دقیق جمع بزن

از نبرد تا پیروزی راهی نیست✌🏻نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈

قشنگ نمیتونین صحبت کنین؟! منم میدونم داره میره بالا اما خونه انتخاب کردم میخوام معامله کنم چون ملک ت ...

فعلا که شما قشنگ حرف نمیزنی

عصبانی هستی سر من خالی نکن

اعصاب نداری تاپیک نزن

لطفا ریپلای نکن جوابتو نمیدم

به درک اسفل السافلین

خرید از دیدگاه خریدار مثلا امروز تابلو طلای خام19.800 بوده برفرض از شما 19.600 میخرن یعنی یه مبلغی ک ...

انقد کم کردن ایراد نداره خب. همه رو به یه نفر بفروشم تمام پول رو یکجا میده ؟! خب مبلغ نسبتا زیاد میشه . میدونم چند گرمه چون فاکتورها رو دارم ولی خب یه مقدار نگین و اینا هم دارن

اونی که گفتم مثال بود ولی در کل یه مبلغ جزئی کم میکنن، قبلش حتما اتمام حجت کن که پرداخت لحظه ای میخوام

اگر عجله نداری تو چند روز بفروش

خلاصه خیلی حواست رو جمع کن

از نبرد تا پیروزی راهی نیست✌🏻نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈

اونی که گفتم مثال بود ولی در کل یه مبلغ جزئی کم میکنن، قبلش حتما اتمام حجت کن که پرداخت لحظه ای میخو ...

عجله ای که هست چون میخوام خونه بگیرم ؟ فروشنده پولشو میخواد دیگه

فعلا که شما قشنگ حرف نمیزنیعصبانی هستی سر من خالی نکناعصاب نداری تاپیک نزنلطفا ریپلای نکن جوابتو نمی ...

اولین ریپلای و اولین بی نزاکتی از سمت شما بود . امثال شما خوب بلدن مقصر باشن اما دیگران رو مقصر جلوه بدن ؟ آدم های سمی

قشنگ نمیتونین صحبت کنین؟! منم میدونم داره میره بالا اما خونه انتخاب کردم میخوام معامله کنم چون ملک ت ...

میدونی چرا ملک داره میکشه روش بخاطر همین طلای خانوماست که میفروشن خونه میخرن...کجای دنیا تو اوضاع جنگی خونه گرون میشه؟

حتما که به قیمت تابلو باید بفروشی و اینکه همشو بجا. فقط تسویه حسابش یکم مشکل خواهد بود. به نظرم وقتی میخای در این مقیاس طلا بگیری شمش بگیر از طلاوست یا توکتیکو که خودشونم نقد میخرن دردسر و نگرانی نداره