2777
2789
عنوان

طالع بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 48 پست
عزیزم رایگانهبرامنم بگیری

نه عزیزم رایگان که نیست یه سری مشخصات هم میخواد که همه شاید نداشته باشن

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چند وقته روی یه موضوع خیلییییی عذاب میکشم در حدی کع افسردگی گرفتممیشه لطفا برا من بگیددعاتون میکن ...

چیه گلم؟

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

منظورم این بود که شما یه سوال از من بپرسمن جواب میدمنسبت به جواب من زیبایی ایم علم رو بهم نشون بده و ...

میگم گلم چشم

بستگی داره گلم آسترلوژی عینه جادو یا فا. ل نیست یکم دقیقتره باید چارت تولد کشیده بشه

عشقم چجوری کشیده میشه چجوری میتونم متوجه بشم میشه لطفا از من بگی ممنونم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به آرزوهام قول رسیدن دادم 🌱

چیه گلم؟

رابطه منو نامزدم سرد شده

در حدی که میگه جدا بشیم

میخوام بدونم باز دوباره درست میشه؟

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

میشه ببینی من چرا اینفدر بدبخت شدم و روزگارم سیاهه

این یکی جز مور دار هاست اما گلم هزینه داره همینجوری نمیشه به احتمال زیاد تو درگیر کارمای جد در جدی

این یکی جز مور دار هاست اما گلم هزینه داره همینجوری نمیشه به احتمال زیاد تو درگیر کارمای جد در جدی

چقد مثلا

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔