2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 48 پست
عزیزم از بهداشته دیگه قربونت برم مربی ما اینقد دهنش بو میده ادم حالت تهوع میگیره

من مسواک میزنم نخ دندان میزنم دیگه چیکار بکنم به نظرتون ؟.اگه که دنبال پوشت گوش انداختن بودم که دکتر نمیرفتم به فکر نمیفتادم گلم

امضا ندارم سیسی:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر شب به مدت یه هفته سرکه سیب غرغره کن، من چندسال درگیرش بودم ریفلاکس هم داشتم، همزمان ریفلاکس رو کنترل کردمو و اینو انجام دادم، به مسواک هم ربطی نداره من روزی دوبار مسواک میزنم

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

من مسواک میزنم نخ دندان میزنم دیگه چیکار بکنم به نظرتون ؟.اگه که دنبال پوشت گوش انداختن بودم که دکتر ...

تجربه خودم بهت میگم

روزی 2بار مسواک بزن حتما از نخ دندان قبل مسواک استفاده کن و دهان شوی هم حتما استفاده کن

آفرین بهت واقعا بقیه اذیت میشن

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه
هر شب به مدت یه هفته سرکه سیب غرغره کن، من چندسال درگیرش بودم ریفلاکس هم داشتم، همزمان ریفلاکس رو کن ...

عالیهه ؛یعنی سرکه سیب اینقد تاثیر داشته؟ پس برم اونم امتحان کنم

هر شب به مدت یه هفته سرکه سیب غرغره کن، من چندسال درگیرش بودم ریفلاکس هم داشتم، همزمان ریفلاکس رو کن ...

بعدش دهنتو اب بزن، سرکه سیب دندون رو پوسیده میکنه

تجربه خودم بهت میگم روزی 2بار مسواک بزن حتما از نخ دندان قبل مسواک استفاده کن و دهان شوی هم حتما است ...

دهان شویه مارک خاصی که تاثیر داشته باشه چیزی مد نظرتون هست معرفی کنید که تاثیر خوبی داشته باشه؟

عالیهه ؛یعنی سرکه سیب اینقد تاثیر داشته؟ پس برم اونم امتحان کنم

ممکنه هم از ریفلاکس باشه اونم کنترل کن، من هنوز سر صبح این مشکلم دارم ولی در طول روز نه