2777
2789
اها...خودمم تازه دیدم نه این چند ماهیه

بازم عذر میخوام چرا همه ی متأهلها به شما پیشنهاد میدن، عجیبه، فکر کنم خیلی بهشون رو میدید

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایقد عادت کردم به خندیدن که برداشت بد میشه..مقصر منم

خوب شوخ طبع بودن که خوبه ولی اینکه یه ادمی اونم متأهل پیله کنه خوب نیست ازش دوری کن

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

اره... اونم احتمالا تو زندگیش مشکل داره

خوب مشکل داشتن توجیه درستی برای اینکار نیست، کما اینکه برا شما هم ایجاد درد سر میکنه

خوب مشکل داشتن توجیه درستی برای اینکار نیست، کما اینکه برا شما هم ایجاد درد سر میکنه

بله دردسره...اما آدمه میترسم برم طرفش...بنظرت حرفی بزنم حسابی بهش بربخوره ناراحت بشه ..یا راه بهتری سراغ دارید

بله دردسره...اما آدمه میترسم برم طرفش...بنظرت حرفی بزنم حسابی بهش بربخوره ناراحت بشه ..یا راه بهتری ...

به نظرم اصلا جوابش رو نده، محلش هم نذار، خودش میره

[QUOTE=408940469]به نظرم اصلا جوابش رو نده، محلش هم نذار، خودش همیکار کردم فعلا که هست البته کمتر شد ...

خوب بهتر

چ بگم...البته رفتارهای هست که جاش نیست گفته بشه ولی دیگه امیدوارم کم کم فراموش کنه

هر رفتاری از طرف اون رو نادیده بگیرید