2777
2789
عنوان

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید الا يا أهل العالم أنا المهدی 💚✨

| مشاهده متن کامل بحث + 10115 بازدید | 1028 پست
میدونستی حضرت محمد وقتی داشته واسه یکی از یارانش از آخرالزمان میگفته یکیش همین کلام شما بوده و گفته ...

درسته جانم دقیقا

و متاسفانه الان دارم زیاد میبینم

بیشتر از این قلبم میشکنه ک تو فامیلم میبینم این چیزا رو

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
فقط میری و با کوهی از غم بر میگردی این نیز بگذرد ...و خدا به زودی حقایق روشن خواهد کرد .و بهترین قاض ...

آره عزیزم دو هفته پیش با قضاوت خواهرم دلم شکست یه چیزی گفت که فهمیدم دیگه خدارم قبول نداره فقط آدمهایی که تو اینستا هرچرندی میگن رو بیشتر قبول داره

وقتی رسیدم خونه بعد از دو ساعت گریه بیهوش شدم از سردرد فقط دعا میکنم خدا هممون رو به راه راست هدایت کنه

تاپیک شما آرامش میده بهم من خیلی چیزا از اینجا یاد گرفتم و از همه اونایی که همچین تاپیکهای عرفانی میزنن ممنونم همیشه میگم این تاپیکها را امام زمان به دل این کاربرا انداخته 🌹♥️

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم جنگ نرمی که تو ایران شد هجمه های که وارد شد افرادی که مخصوصِ این کار شبهه درست کردن و به ...

همینطوره

تمااام این ها با برنامه ریزی و هدف وارد زندگیا شد

امان از فتنه های آخرالزمان امتحان سخت و دردناک 😭

دعای قلبیم همینه ک خدا هیچ کسو به حال خود رها نکنه تو این فتنه ها

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
درسته جانم دقیقاو متاسفانه الان دارم زیاد میبینمبیشتر از این قلبم میشکنه ک تو فامیلم میبینم این چیزا ...

تا میتونی قوی باش و نگذار کسی ایمانتو هدف بگیره 🌹♥️

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

اولین بار که این حرفو شنیدم یادم اومد من این حرفو با صدای پرصلابتی قبلا شنیدم

مطمنم این صحنه برام خیلی آشناس

راستش تنها دلخوشی من توی این دنیا شنیدن همین صداس

التماس دعا برای آبروم و هلاکت دشمنهامون دارم

به نام خدا 🌸🕊 اِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعیداً وَنَریٰهُ قَریباً🔸آنها (دشمن) ظهور را دور مى بینند و م ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

اللهم عجل لولیک الفرج.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

آره عزیزم دو هفته پیش با قضاوت خواهرم دلم شکست یه چیزی گفت که فهمیدم دیگه خدارم قبول نداره فقط آدمها ...

بله عزیزم

کمترین کاری که از دستمون

بر میاد

سعی میکنیم

یادشون زنده نگه داریم ❤️

تا با آرامش یادشون راهمون روشن بشه

و قلب مون آرام بگیره

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

یامهدی دلم رونش شد ب وجودت و دیدنت درخاب امیدوارم برسد روزی ک دربیداری تورا دوباره زیارت کنم

بچهامن طبق خابی ک دیدم بایکی از عزیزان سایت مشورت کردم ظهورخیلی نزدیک و ایماانمون باید خیلی خوب حفظ کنیم و محکم دراین راه قدم برداریم ک مبادا لغزشی احساس کنیم ودردام شیطان لعین بیفتیم این روزاشیطان بسیار فراگیر شده دام هاش الهی هممون عاقبت بخیر وسالم باشیم

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار