2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من نی نی یارم جیغ بزن😂😂😂😂چه باحال بود

😅😅😅😅

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
پدر و نا مادریم... خیلی زجر کشیدم... پدرم بخاطر نا مادریم خیلی اذیتم کرد... دیگه رفتم دانشگاه از اون ...

کلا اکثرا مردا همینن! تو دیدی مردی بین زنش و دخترش دخترشو انتخاب کنه؟؟ حالا اون زن نامادری باشه دیگه بدتر

دخترا الکی پدر پدر میکنن

جنس دوست داشتن ها فرق میکنهولی در کل همه عزیزن

خب چرا همچین زنی میره به شوهرش میگه من برات میمونم دخترت ازدواج کنه همسرشو انتخاب میکنه و.... بچسب به من و خانوادم

خب چرا همچین زنی میره به شوهرش میگه من برات میمونم دخترت ازدواج کنه همسرشو انتخاب میکنه و.... بچسب ب ...

منظوری نداره میخواد بگه

بچه ها میرن سر خونه و زندگیشون

ما دوتا میمونیم

هر دم به گوشم میرسد /آوای زنگ قافله/این قافله تا کربلا/دیگر ندارد فاصله😔🥀🖤

خب یه مادر چرا باید اینطوری باشه

اون که از ذات ادما میاد ذات اون مادر خیلی پلیده حتما من دورو برم ندیدم کسیو که حتی بزاره کسی به بچه ش بگه بالا چشت ابروعه حتی بچه ای که ۲۱سالشه زورش میاد به دایی و خاله هاش سلام بده حرف که هیچی احترامم هیچ

منظوری نداره میخواد بگه بچه ها میرن سر خونه و زندگیشونما دوتا میمونیم

پدرم به من پول نده چون من براش نمیمونم ؟؟؟

بچسبه به زنی که حتی زن داداشش رو از اون بیشتر دوست داره؟؟

وظیفه پدری چی میشه؟؟؟

همچین طرز فکری رو با احترام گ.ا.ی.ی.د.م

کلا اکثرا مردا همینن! تو دیدی مردی بین زنش و دخترش دخترشو انتخاب کنه؟؟ حالا اون زن نامادری باشه دیگه ...

ولی من احمق خیلی دلسوزم... خودشونم میدونن... ولی پارسال بدجور از چشمم افتادن... هنوز هم ازشون متنفرم... ولی نمیتونم بهشون بی احترامی کنم

پدرم به من پول نده چون من براش نمیمونم ؟؟؟بچسبه به زنی که حتی زن داداشش رو از اون بیشتر دوست داره؟؟و ...

مگه برات خرج نمیکنن؟

هر دم به گوشم میرسد /آوای زنگ قافله/این قافله تا کربلا/دیگر ندارد فاصله😔🥀🖤

منظوری نداره میخواد بگه بچه ها میرن سر خونه و زندگیشونما دوتا میمونیم

بچتو بخاطر زنت بزن چون زنت برات میمونه؟؟؟؟

زنت هم بگه پدر و مادر و خواهر و برادر و خواهرزاده و برادرزاده و زن داداش و شوهر خواهرم عزیز ترن تا تو؟؟؟؟

پدر و مادر من روانی ان بابا