2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پدرم ترک شبستر اینا مادرم ترک ماکو منم ترک ارومیهپیام خودش رو کپی کردم بیا عزیزم😂😂😂اینو گفته بود

خوب شبستر جای خیلی کوچیکیه فرهنگاشونم خوب مال یه شهر کوچیک

ولی غرب اذربایجان کلا فرهنگشون با شرق اذربایجان متفاوت از اونجاییم که مال اورمیست خوشبخت باشین میتونی بیشتر باهاش ازدواج کنی همفکر بودید باهم ازدواجکنید

خب الان یعنی رد ش کنم؟

نه بابا فقط گفتم که ما ترک ها نسبت به فارسی زبون ها یکم سردتریم.همین.وگرنه مرام و معرفت 1

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
چی بگم والله، من عروس ترکام طبق تجربم اینو گفتم فقط

اره میفهمم بیشتر ترک ها در مقابل فارس ها تعصب خاصی دارن اما من اگه بخوام واقعیت رو بگم فرهنگ و مهربونیت فارس ها خیلی بیشتر از ما ترک هاست.در عوض ما هم خصوصیاتی داریم که کمتر تو فارس ها دیده میشه.و همه قومیت ها و زبان ها آدم خوب و بد داره و هیچوقت نمیشه کلی حرف زد

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
2790
2823
2791
2779
2792