2777
2789
خب چرا اومدی توی تاپیک کسی که به خدا اعتقاد داره؟؟؟امیدوارم یک روزی یک جایی به زودی یک جوری دردت بیا ...

من نگفتم به خدا اعتقاد ندارم

از نظرم ۵۰۰۰دفعه یه ذکر رو گفتن خرافاته

نگفتم ارتباط با خدا خرافاته

شما بی دلیل منو نفرین کردی ولی من برای شما زندگی سرشار از سلامتی و دل خوش و موفقیت رو آرزو میکنم

الهی یه جایی از زندگیت چنان حال خوشی رو تجربه کنی که ۵۰۰۰ دفعه هر روز خدا رو شکر کنی.

با شما مخالفم.

من نگفتم به خدا اعتقاد ندارماز نظرم ۵۰۰۰دفعه یه ذکر رو گفتن خرافاتهنگفتم ارتباط با خدا خرافاتهشما بی ...

وقتی نمیدونید حروف ابجد یعنی چی بهتر نیست نظر ندید و نکید خرافات ؟؟؟؟؟بک سرچ ساده است.سر چ کنید مثلا ابجد ذکر یا خالق!!!!!حتی اسم شما هم ابجد داره.میشه همون عدد حروفش....ابجد حضرت علی.۱۱۰.هست...پس خرافات نیست.علم اعداد

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من نگفتم به خدا اعتقاد ندارماز نظرم ۵۰۰۰دفعه یه ذکر رو گفتن خرافاتهنگفتم ارتباط با خدا خرافاتهشما بی ...

شما نباید به چیزی که بهش علم نداری بگی جهل و خرافات و توهین کنید ..وقتی نمیدونید اول سرچ کنید.😑😐ساده است.

شما نباید به چیزی که بهش علم نداری بگی جهل و خرافات و توهین کنید ..وقتی نمیدونید اول سرچ کنید.😑😐سا ...

باشه عزیزم من بد من کافر من آدم بد

ولی شما بی دلیل برای هیچکس بد نخواه

با شما مخالفم.

باشه عزیزم من بد من کافر من آدم بدولی شما بی دلیل برای هیچکس بد نخواه

شما دارید به این بنده خدا میگید داره کفر میگه کسی که مشکل داره.و دنبال یک ریسمانه.که نام خدا کفر نبوده.بیخیال.من ارزو کردم گذرت به خدا بیافته نام خدا کفر نیست....برای معلومات خودت که دیگه به کسی همین حوری نگی کافر و خرافاته اعتقادات دیگران .سرچ کن.منم به شما نگفتم کافر.بای

شما دارید به این بنده خدا میگید داره کفر میگه کسی که مشکل داره.و دنبال یک ریسمانه.که نام خدا کفر نبو ...

من به کسی گفتم کافر؟به کسی گفتم داری کفر میگی؟یه سایته نظرمو گفتم اونم به یکی دیگه که خود طرف اونقدر ناراحت نشد و تا جایی که یادمه یه جواب معمولی داد

شما ریپلای کردی یهو منو نفرین کردی و چیزایی گفتی که من برای دشمنم هم نمیخوام چه برسه یه آدم ناشناس رندوم!عزیزم ادامه ی این بحث بی فایده اس منم با شما دشمنی ندارم که

بازم میگم الهی انقدر زندگیت انقدر پر از عشق و خوشی بشه که هر روز برای شکرگزاری گذرت به خدا بیوفته❤

با شما مخالفم.

من به کسی گفتم کافر؟به کسی گفتم داری کفر میگی؟یه سایته نظرمو گفتم اونم به یکی دیگه که خود طرف اونقدر ...

ننوشته بودید که کس منو ریپلای نکنه.سایت عمومیه.ببخشید که معنی جهل رو نمیدونستم اون درباره استفاده از نام خدا ..گفتم که بیخیال.من اختیاحی به ارزوی شما ندارم خانم محترم.دیگه وقت ندارم به این لحث بیهوده ادامه بدم. واقعا.