2777
2789
عنوان

نیاز مردها

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه داریممگه میشه

میشع

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

من میگم نمیشه

شدع ک میگم

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

😂خواجه بوده دوسم داشت چندین بار اومد خواستگاری ولی خوب خانواده من قبول نکردن

خب دیگه این بحثش جداس

این جدی جدی تورو میخاسته برای ابد و برای زندگی

ولی تو رابطه ای ک دوستی باشه محاله چیزی نگن

مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘

بین 17 و 18 چه فرقی هست؟ میخوای ازت سو استفاده نشه نرو توی رابطه

😐عزیزم چقدر جبهه میگیری وا.

تا آخر عمر که سینگل نمیمونم

جامعه بیماراست اجتماعی بودن لزومی ندارد!