2777
2789
عنوان

داستان های کوتاه عاشقانه 😍😍😍

11585 بازدید | 24 پست

بازم شب شدو ماشب زنده داران بی خواب

به ذهنم رسید امشب یه تاپیک عاشقانه بزنم تا باز دورهم جمع بشیم 

هدکدوم تو زندگیتو یه لحظات شیرینی و بیاد ماندنی داشتین و تو ذهنتون مونده باهرکسی فرقی نمیکنه مهم اینه که جز خاطرات شیرین و عاقشانتون بوده😍

بگین منم وسطا میگم 

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍

یکی از بهترین لحظات عمرم وقتی بود ک برا اولین بار عشقمو دیدم!!خخخخ میخواس دستمو بگیره نزاشتم!!ولی چن ماه بعد من از طرف دانشگاه رفته بودم مشهد اونم با دوستاش اومد،اون سه روزو کامل باهم بودیم ب جز شبا،اونجا اولین بار دستمو گرف😍😍

خدایا هرگز کسی را به چیزی که قسمتش نیس عادت نده...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من اولین باری که همسرم دستمو بوسید هیچوقت یادم نمیره...

سه روز بعد از نامزدیمون بود، رفته بودیم پارک.

اونوموقع فقط دست همو میگرفتیم.

همینجوری که دستم تو دستش بود، یهو دستمو آورد بالا بوسید...

خیییییلی حس خوبی بود.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

صبح روز بعد زودتر از همیشه از خواب بلند شد، میز صبحانه را چید، لباس‌هایش را پوشید و برخلاف همیشه وقتش را برای صاف کردن موج‌های روی موهای فِرَش تلف نکرد. مدام جمله‌ای را که سعید، شب گذشته در گوشش نجوا کرده بود به یاد می‌آورد.

سعید درحالی‌که دستانش را مثل زنجیر دور او قلاب کرده بود، گونه‌اش را بوسید و تا جایی که مطمئن شود نفس‌هایش لاله گوش مرجان را نوازش می‌کند دهانش را جلو برد و به آرامی زیر گوشش گفت:«تو مثل بقیه نیستی، سعی هم نکن که بشی. تو روی سرت یه دریای مشکی داری. می‌خوام یه رازی رو بهت بگم. من برخلاف بقیه، عاشق دریای مواجم. دیگه هیچوقت موجارو از موهات نگیر.»

در مقابل آینه خودش را بر انداز کرد، حالا بیش از هر زمان دیگری احساس قدرت می‌کرد. رژ لب قرمزش را از لابه لای خرت و پرت‌های کیفش بیرون کشید و روی آینه قدی اتاق نوشت:«من تو رو نه بخاطر اینکه دوستم داری، بلکه بخاطر اینکه باعث میشی خودمو بیشتر دوست داشته باشم، دوستت دارم.»

و درحالی‌که هنوز گونه‌اش از گرمای بوسه شب گذشته سعید گرم بود، از خانه بیرون رفت.

این داستان رو خوندم قشنگ بود گفتم بزار بخونین 😘😘😘😘😘

یکی از بهترین لحظات عمرم وقتی بود ک برا اولین بار عشقمو دیدم!!خخخخ میخواس دستمو بگیره نزاشتم!!ولی چن ...

وای خیلی قشنگ ادم یاد دوران شیرین عقد میفته همون روزای اولی که با خجالت دست همو میگیزن 😍😍😍😍عشقتون پایداررررر

وای خیلی قشنگ ادم یاد دوران شیرین عقد میفته همون روزای اولی که با خجالت دست همو میگیزن 😍😍😍😍عشقتو ...

نرسیدم بهش😓😓😓😓😥😥😥

خدایا هرگز کسی را به چیزی که قسمتش نیس عادت نده...
من اولین باری که همسرم دستمو بوسید هیچوقت یادم نمیره... سه روز بعد از نامزدیمون بود، رفته بودیم پار ...

اره واقعا خیلی دوران شیرینه دوران عقد  😍😍😍😍امیدوارم به پای هم پیر بشین دوستم