2777
2789
عنوان

خواهرم شوخی های مزخرف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 50 پست

درمان کن خودتو

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار ممکن را من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟ و من باید هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه را آرام کنم و بعد با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو.جنسه نیستمخواهرمه چرا ندونه؟

خب ترنسی دیگه

پس باید با شوخی هاش هم ناراحت نشی چون انتخاب خودت بوده

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

عزیزممم، چقدر سخت.... خیلی جدی بگو ناراحت میشی، قهر کن چند روز باهاش و حرف نزن، یا تو هم یه ویژگی ش ...

عیب نداره منم اختلال روانیه سابقشو مسخره کنم؟

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوبیک،هوموفوبیک و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم

نمی دونم چی بگمیه دختره ت ر نس تو مدرسمون بود، بچه ها همه ش دست می زدن بهش بدبختو

مگه ترن.سای پسرو تو مدارس دخترونه میتونن دست بزنن!/:

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوبیک،هوموفوبیک و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم

ببخشید ولی یه بار یه کتک حسابی بهش بزن تا خودش جمع کنه گاهی وقت ها ادم ها حرف حساب حالیشون نیست

بزرگتره

بزرگتر باشه. اون خشم و زورگویی که به تو شده قدرتت چند برابر می کنه

منو خواهرم رابطه مون خوبه باهم. زورگو نیست صرفا دلقکه😂

به نظرت منم اختلال روانیی که در گذشته داشتو به روش بیارم با شوخی!؟ مثه خودش

تهدیدش کن بترسه

بگو تصمیم دارم جلو خاستگارات خرابت کنم تا اخر عمرت بمونی خونه مامان .موهات عین دندونات سفید بشه بعدم هر هر بخند

هر سری تکرار کن

تا بشینه فکر کنه نکنه واقعا اینکارو کنه .تا بلکه ادم بشه

نه این برعکس تو بود دختر بود حالتای پسرونه داشتبعد چند نفری می گفتن ا بچه ها پسر، می ریختن سرش

متوجه شدم.

ولی معمولا دستمالی و تعرض تو مدرسه فقط برای ما اتفاق میفته. فکر نمیکردم برای ت.رنسای ftm امم بیفته💔