2821
2789
منم واقعا سخته

این مورد سخته

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون حتی یه پیشنهاد هم ندارم

دختر عزیزم بجای این فکر ها بشین درست رو بخون یک رشته به تاپ قبول شی

۱۸ سالگی زمان درس خواندن و تلاش کردنه نه ازدواج کردن و درگیر شدن با مشکلات و فراز و نشیب

دختر عزیزم بجای این فکر ها بشین درست رو بخون یک رشته به تاپ قبول شی۱۸ سالگی زمان درس خواندن و تلاش ک ...

درسم رو میخونم زبانم میخونم رشتم خیاطی خیاطی دارم یاد میگیرم

ولی بعضی چیزا میبینم ناراحت میشم

♥️♥️

اخه الان کمتر کسی ازدواج سنتی میکنه اکثرا عاشقانه هست

خواستگار هم طبعا کمه

غصه نخور خودت دست بکار شو پیدا کن

🇮🇷(کاربری دست دو تا دوسته)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد/عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد❤️🩹امام علی (ع): "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

اخه الان کمتر کسی ازدواج سنتی میکنه اکثرا عاشقانه هستخواستگار هم طبعا کمهغصه نخور خودت دست بکار شو پ ...

چطوری عرضه ندارم یه رل ساده پیدا کنم

♥️♥️

منم همینم اخه ببین ثصت تو خونه ای کسی نمیییننت ک ن رفت امدی ن چیزی منم همینم فقط بیزون همش پینهاد میدن ک میگم سیکیتیر بعد میرن تموم شد

هر نظری دادم هر چی حرف زدم لایکم نکنیدد🥲🫂