2777
2789
عنوان

ادامه فرآیند تمیز کاری خونه همراه با عکس قبل و بعد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 36373 بازدید | 418 پست

عکس های پذیرایی کجاست؟

من فقط تمیز کاری آشپزخونه رو دیدم

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

فعلا همش تو فکر خرید تلوزیون هستم منتظرم سر ماه بشه آخه این ماه دیگه خیلی کار کردیم و فقط خرجی تا ءخ ...

قسطی بردارید ازجاهایی که به بابات کالاقطسی میدن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین بهت

چقدمرتب خوش بحال مامان بابات

خداتورو،نگهداره براشون اونارم براتو وداداشت نگهداره

اگراجازه،داشتی،تابلو،وردار

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

قشنگه ولی من بودم یکی دوتا از کمد ها رو رد میکردم به جاش میز تحریر میگرفتم رو تختی هم بخری قشنگ تر م ...

هایدی،بیاعکس

اتاق ات کمد دیواری داره یا در اتاق؟

اگه کمد دیواری داره می تونی یکی از کمدات رد کنی

به جاش یه روختی تگ رنگ وسبک بخری؟

چندسالته؟

دیگه با این غلظت سمت رنگ صورتی نرو مثل رنگ کمدهات...

کلا برداشتم از خونتون این که وسیله خرت وپرت زیاااد دارید...

مادرتون روی ولیچر نمی شینن نمی تونن با ولیچر تو خونه بچرخن اینجوری به کابینت های پایین واجاق گاز دسترسی دارن

چون شرایط شون نمی دونم سوال می پرسم

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

عزیزم عالیه خدا قوت بهت آن شالله که خونتون پر از انرژی مثبت توام با سلامتی بشه همینطور که داره تمیز میکنی

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

دوستای گلم ان شاءالله سر ماه که پول دستم بیاد تغییرات زیادی رو به اشتراک خواهش گذاشت فعلا اگه کم کار شدم به خاطر این بود پولم تموم شده بود و مشغول پخت و پز و جارو کردن و رسیدگی به کارای خونه و انتخاب واحد دانشگاهم بودم و خبر خوب هم اینکع نمره امتحانای دانشگاه اومده و من بالاترین معدل توی رشته خودم بین ورودی های امسال شدم 😍🥰❤️