2777
2789
عنوان

کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 23 پست
اشکالی نداره نگرانت شدن .هر وقت میری بیرون حواست به برگشتنت باشه .مادر فکرش هزار جا میره تو این ا ...

اونا نگران شدن اونا خسته میشن من از چی درست شدم بابا منم تو خلقت خدا با اون برابرم چرا هیچکس نمی بینه یه منی هم هست

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابات حق داره مسول کتابخونه اشتباه کرد منتطر موند روش نمیشد دوباره بیاد به مسول بگه بگو از این به بع ...

نه حق نداره می تونست یکم منتظرم بمونه بازنشسته اس کاری نداره میره میگرده شب میاد خونه یکم مناظر من می موند چی میشد چون دوره تو این هوا و برف نمی تونم پیاده برم

خدایی من ی سوال دارم چطوری بعد از همه اینها اصلا میتونی ادامه بدی که درس بخونی؟:)

من بعد اخر خط دیدم اگه نتونی بمیری مجبور میشی ادامه بدی کار خودت میکنی منتظر مرگ میمونی تا بالاخره این عذاب تموم شه

نه حق نداره می تونست یکم منتظرم بمونه بازنشسته اس کاری نداره میره میگرده شب میاد خونه یکم مناظر من م ...

یه عمر کار کرده الان بازنشسته شده دلیل نمیشه بگی کار نداره منتظر میموند یه راه ارتباطی بین خودت و بابات که میاد دنبالت ایجاد کن سایلنت کن بزار رو میز زنگ زد متوجه میشه بزار رو تنظیمات حداقل نور بزنه

یه عمر کار کرده الان بازنشسته شده دلیل نمیشه بگی کار نداره منتظر میموند یه راه ارتباطی بین خودت و با ...

عزیزم میگه برام هزینه میشه زنگ بزنم یکم صبر می کرد چو ی میشد

عزیزم میگه برام هزینه میشه زنگ بزنم یکم صبر می کرد چو ی میشد

خدا صبر بده بهت

یه زنگ بزنه بگه دم درم هزینه میشه چیجوری غذا میخورین اینجوری حساب کتاب میکنه

خوب درس بخون رشته خوب قبول بشی